Toinen kausi Cuppina - kohti kymmenvuotiskesää

TOINEN KAUSI CUPPINA – KOHTI KYMMENVUOTISKESÄÄ 2012!

Kesä 2012 tulee olemaan asfalttisarjan juhlakesä – asfaltilla on kilpailtu jo kymmenen vuotta! Sarjanhan aloitti, kymmenen vuotta sitten, Koskelon Erkki.

Future Cup kausi 2012 tuo tullessaan jälleen monia uusia tuulia: messut, tapahtumaa, reissuja ja juhlia – kaikille halukkaille. Kisojen määrää on, kilpailijoiden suotuisalla hyväksynnällä, jälleen lisätty. Kesällä 2012 ajetaan yhdeksän kisaa, viidellä eri paikkakunnalla. Tuplakisaviikonlopuista ei ole luovuttu - sarjan kuskeille, huollolle ja kilpailujärjestäjille jää vapaita kesäviikonloppuja muuhunkin…. Kauden aloittavat viime vuodesta tutut Raasepori ja Seinäjoki. Loppukausi onkin sitten ihan uutta reittiä jokaiselle sarjan kuljettajalle. Seinäjoen jälkeen suunnataan Hämeenlinnaan ja kauniin Vanajanlinnan maisemiin! Oulun kisaviikonloppu saatiin lopultakin kalenteriin – ja Oulun jälkeen testataan pohjoisen reitit! Leville suunnataan syyskuun alussa ja viikonloppuun ladataan paljon menoa ja meininkiä – unohtamatta tietenkään juhlimista! Sillä silloin, loppukesästä, on jo varaa hieman tanssia! Levillä selviää ”kymppikauden” 2012 sprinttikingit!!

Sääntöihin on tietenkin jonkun verran tullut muutosta kisojen lisääntymisen myötä. Nyt kun kisoja järjestetään yhdeksän – pistelaskuun otetaan mukaan 8 kisaa. Eli lopullisissa tuloksissa kilpailijan huonoin kisatulos jätetään huomioimatta. Palkintoja kauden päättäjäisissä jaetaan taas yleiskilpailijoiden voittajille, yksittäiselle pistemestarille ja joukkuekisailijoille sekä tietenkin jokaisen luokan parhaille. Mukana vuonna 2012 on jälleen suosittu Sprinttikunkku kisa, joka toteutetaan yhteistyössä SM sarjan kanssa. Viime vuonnahan (kausi 2011) Sprinttikunkkupisteitä laskettiin melkein kolmelle sadalle kilpailijalle.

Luokkamuutoksia kesään 2012 tulee myös. Nuorten luokka on jaettu ensi vuonna kahteen osaan, luokkiin 9 ja 10. Tästä johtuen naisten ja senioreiden luokkanumerot ovat muuttuneet. Myös vuonna 2011 mukaan tullut ralliautoluokka kulkee ensi kaudella uudella luokkanumerolla.

Kesällä 2012 pärähtää – tätä et halua missata!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.