Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Asfalttisprinttisarjan ratkaiseva kisaviikonloppu Rovaniemellä

HUIMAN JÄNNÄ KISAVIIKONLOPPU ODOTTAA JO KULMAN TAKANA!
Future Cup mestaruudet ratkaistaan tulevana viikonloppuna Rovaniemen Napapiirillä 

Kutkuttavan jännittävä viikonloppu on alkamaisillaan, kun asfaltilla ajettavan Future Cupin viimeinen ja mestaruudet ratkaiseva osakilpailuviikonloppu starttaa perjantaina Rovaniemen Napapiirillä. Kisoja ajetaan viikonlopun aikana kaksi, ensimmäinen perjantaina iltapäivällä ja toinen heti perään lauantaina. Kisa-alueena viikonlopun ajan toimii Joulupukin lomakylä ja rata kiertää Napapiirin ja Santaparkin maastossa. Kuljettajia viivalla nähdään molempina päivinä reilu 140.  

Jälleen kerran Future Cup sarjassa mestaruuksien ratkaisu jäi viimeiseen viikonloppuun. Rovaniemellä meitä odottaa superjännät kisat, sillä kortit on vasta jaettu ja peli alkamassa! Kuinka 4-Veto Cupissa kärki tulee asettumaan? Entä 2-Vetoisten puolella, kun neljä parasta kuljettajaa on vain kuuden pisteen päässä toisistaan? Minne päin Suomea Salvoksen upea hirsisauna tuleekaan matkustamaankaan? Entä, onko joukkuekilpailu jo taputeltu? Kurkkaa oheisista tuloksista, mikä on tilanne tällä hetkellä ja ketkä ovat kiinni mestaruuksissa! 

Tervetuloa jännittämään kun pikipinnan kovimmat kuljettajat kisaavat sekunnin sadasosista Joulupukin luona Napapiirillä. Kisat starttaavat perjantaina klo 14 ja lauantaina klo 12. Lukaise tarkemmat kisainfot klikkaamalla kartasta ”Rovaniemi”.…
Ja eihän se ole kisaviikonloppu eikä mikään, jos ei tanssimaan pääse. Kisaviikonlopun päätösbileet juhlitaan lauantaina varikolla bileteltassa. Bilestartti klo 21.00. Paikan päällä meitä viihdyttää The Bilebändi. Teltassa mahdollisuus myös ruokailuun, noutopöydästä. Lukaise lisätiedot billeistä Rovaniemen kisainfon alta…  

Nappaa lähtiessä myös kamera ja radio radan varteen mukaan. Kisa-alueella käännä radiosta 100,4Mhz ja pääset nauttimaan sarjakuuluttajamme Markku Havian kisaselostuksesta, kisan aikana. Ja kameraa tarvitset tallentamaan sen huimimman sprinttikuvan, jolla osallistut Cuppikuva 2016 kisaan. Kuva voi olla ihan mistä päin kisa-aluetta vaan ja ihan mistä kesän Future kisasta vaan. Lähetä kuvasi Caritalle ja voit olla palkittavien joukossa Hotelli Keurusselän kauden päättäjäisissä lokakuun lopulla. 

Muuten, muistinko jo mainita, että Pekka Pouta soitteli mennä viikolla ja kehui, että vielä olisi muutama päivä hellettä tälle kesälle varastossa. Heitettiin heti toive, että ne osuisivat pohjoiseen Suomeen ja elokuun vikalle viikonlopulle! Pidetään peukut pystyssä! Pian nähdään! 

Ps. Kuljettajat! Olettehan muistaneet lukea myös Heikin Palstaa!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.