Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

KEURUUN SEUTU NÄYTTI PARHAIMMAT PUOLENSA SPRINTTIVÄELLE

SARJATILANTEET PYÖRÄHTIVÄT VIIKONLOPUN AIKANA UUSIKSI 

Niin se säiden herra meitä kovin pelotteli! Uhkaavalta monsuunisateelta kuitenkin säästyttiin, kun sunnuntainakin kilpailu päästiin ajamaan täysin kuivalla kelillä ja lauantain helteet lämmittivät mieltä vielä sunnuntai-iltanakin. Kilpailut kuluivat mainiosti ja Keuruun UA hoiti kisaviikonlopun isännöinnin huiman hienosti. 

Perjantaina toritapahtumassa ja illalla Keurusselkä hotellin Sprinttitansseissa otettiin jo kisaviikonlopun ensimmäiset kurvit haltuun ja luotiin suunnitelmat viikonlopun pikipinnan valloitukseen. Sarjatuloksissa 4-Veto Cupin puolella Arolan Harri Subaru Imprezallaan jatkaa voittokulkuaan, vaikka kisakohtaisesti senioriluokan miehet laittavat kovasti hanttiin. Sunnuntaina radan kovimmat ajat kellotettiin seniorimiehille, Tenhon Jukalle ja Malavan Timolle! 

2-Veto Cupissa kärkeen saatiin tänä viikonloppuna jo hieman eroja! Voittaja vaihtui, kun senioreiden Hietalan Harri, väkivahvalla Bemarillaan, huitaisi sarjataulukossa ykköspaikalle. Nuorissa menestystään jatkaa nuorukainen Laihialta, Jere Pensas. Kurkkaa ohesta, missä sijalla se sun suosikkikuskisi on? Cuppikunkun kärkimiehelle on luvassa hienot löylyt syksyllä, kun Salvos Oyn hirsisauna saapuu Cuppikunkku 2016 mestarin kotipihaan. Joukkuekisassa saatiin myös uusi johtotiimi… Kisakohtaiset tulokset löytyvät Oopsware.org sivuilta. 

Laita videonauhurit jo nauhottaan, sillä televisio-ohjelma Keuruulta tarjoillaan Maikkarin Maxilla torstaina 14.7. klo 21! Ohjelma nähdään myös sarjan sivuilla TV ensi-illan jälkeen. Tarjolla on myös uusintoja Maikkarin kanavilla läpi viikonlopun. Lähetykset tulevat HD-laatuisina MTV3 Max HD:ltä. Myös Youtubessa ohjelmat ovat HD-tasoisia... 

Vielä kerran: Isot onnittelut kaikille viikonlopun onnistujille. Kiitokset kisajärjestäjille ja Keuruun seudulle! Viikonloppu oli hieno, sää suosi ja ihmiset olivat iloisia! Sarjassa pidetään pienen pieni heinäkuun mittainen tauko ja elokuun alussa startataan kohti Kokkolaa. Muista tutustua Kokkolan viikonlopun kisainfoon (klikkaa oheisesta kartasta…) ja hoitaa majoitukset nyt jo kuntoon - koko loppukauden osalta!  

Ps. Muista tsekata kamerasi muistikortti!!! Siellä voi olla SE kuva, joka tulee voittamaan tämän vuoden Cuppikuvakisan. Ettei unohdu, niin laita ihmeessä kuvasi jo tulemaan Caritalle. Sillä Cuppimaisin kuva palkitaan kauden päättäjäisissä…. 

Mukavan kesäistä heinäkuun alkua!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.