Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

JUHANNUKSEN JÄLKEEN SUUNTANA KAUNIS KEURUUN SEUTU

Keskikesän juhla on jo tuloillaan – ja oikeastaan koko kesä vasta aluillaan! Eihän Future asfalttisarjan kisakausikaan ole vielä edes puolessa välissä. 

Sarjan kolmas kisaviikonloppu koittaa heti juhannuksen jälkeen, heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun asfalttisprintkaravaani kääntää autojen keulat kohti Keuruuta. Keuruun ratahan on testattu jo vuosi sitten kun Keuruun UA isännöi ensimmäistä kesäsprinttiään, silloin yksipäiväisenä. Kuinka tämän kesän kisajärjestelyt ovatkaan sujuneet, nyt kun kisoja ajetaan kaksin kappalein?

-       Valmistelut on aloitettu paljon aiemmin. Rata piti suunnitella vähän pitemmäksi kuin viime vuonna ja uusi radantarkistus tietenkin tehtiin molempiin suuntiin. Järkkärit on hankittu, sekä lipunmyyjät, liikenteenohjaajat, ratatuomarit sekä kioskit. Haastetta on ollut verraten viime vuoteen, kun nyt kisataan kahtena päivänä! Markkinointia tietenkin on tehostettu, että saadaan yleisöä paljon paikalle. Sää vähän jännittää, siitä kun me ei voida päättää! Kertoo kisavalmistelujen keskeltä tavoitettu Keurustarvike Sprinttien kilpailunjohtaja Jorma Valkeejärvi.

-       Radan, varikon ja kilpailukeskuksen rakentaminen aloitetaan kisaviikolla torstaina. Muuten kaikki on valmista. Haluankin toivottaa kaikille hauskaa Juhannusta ja tervetuloa Keuruulle 2 ja 3.7. Future Cuppiin kisaamaan ja katsomaan!

Keuruun radan aluekartta on lisätty sarjan kotisivuille, Keuruun kisainfon alle. Klikkaa kartasta Keuruu ja kurkista, mihin kisabaana Keuruulla asettuu!

Kisaviikonloppu alkaa jo perjantaina, kun Keuruun torilla tavataan! Toritapahtumasta saat ostettua viikonlopun kisaliput jo ennakkoon. Myös paitaputiikin tytöt avaavat shopin torille. Ja kun nälkä alkaa vaivata, saa tapahtumasta myös rallimakkaraa. Esillä yhteistyökumppaneita sekä viikonlopun kilpureita ja saadaanpa paikalle myös näyttelytasoinen täysin entisöity tehdaskilpuri…. Tapahtuma alkaen klo 17, tervetuloa tsekkaamaan menot torilla. Samalla viikollahan juhlistetaan myös Keuruun Kaupungin 30-vuotissynttärijuhlia! Eivätkä hippalot vielä tähän pääty! Muistathan pakata sprinttikamojen kanssa kassiin myös tanssikengät ja kukkamekot, sillä perjantai-iltana Sprinttitansseissa Keurusselän hotellilla meitä tanssittaa Matti Esko yhtyeineen!

ILMOITTAUTUMINEN KEURUULLE!!!

Muistathan tyrkätä ilmoittautumiset sisään juhannuksen tiimellyksessä? Ilmoittautuminen päättyy juhannusviikonlopun sunnuntaina klo 23.59. Jos majoitus Keuruun viikonlopulle vielä uupuu, kannattaa ottaa yhteys suoraan Hotelli Keurusselän vastaanottoon: 014 – 75 100 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Hotellista lähetettiin terveisiä, että täyttä alkaa olla mutta peruutuspaikkoja kannattaa aina kysellä! Kokeilla kannattaa myös Camping Nyyssänniemi: www.nyyssanniemi.fi

POHJANMAAN KISOJA TEEVEESTÄ!!!!

Muista kääntää torstaina Maikkarin kanaville, sillä Maxilla tarjoillaan kooste Botniaringin kisaviikonlopusta. Showtime klo 21.00 - lähetykset tulevat HD-laatuisina MTV3 Max HD:ltä….


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.