Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

127 kuskia taistelemassa asfaltin herruudesta

Viime yönä, puoliltaöin päättyi sarjailmoittautuminen kesän suosituimpaan autourheilusarjaan. Liki 130 kuljettajaa tulee kisaamaan upeista palkinnoista, kesän tiukimmissa kisoissa ympäri Suomenmaan. Kaikki sarjaan määräaikaan mennessä ilmoittautuneet kuljettajat löytyvät sarjan kotisivuilta ”KUSKIT” välilehdeltä. Käy kurkkaamassa sieltä kuka olisi sun suosikkisi tänä vuonna mestariksi! Ja ketä sarjan upeasta Cuppikunkkupalkinnosta, Salvoksen hirsisaunasta, kisaakaan?!

Autotalleissa hyörinä alkaa käydä huumaavimmillaan juuri nyt, sillä kausi startataan aivan pian – äitienpäivänä Karkkilasta. Pohjois-Suomen suunnalla autoaan pääsee testaamaan jo 24.4. kun Pokart Racing järjestää yhteistyössä OuluZonen kanssa Future Cup asfalttisprinttreenipäivän. Ajot aloitetaan tasan klo 12.00. Radan pituus tulee olemaan 1,5km ja ratamaksu 30€ per kuljettaja.

Kisapaikkakuntien alle karttaan on päivitetty majoitusinfot melkein jokaisen kisaviikonlopun kohdalle! Hoida ihmeessä majoitusasiat nyt jo kuntoon, niin on yksi muistettava asia vähemmän mielessä. Myös sarjavarusteet kannattaa käydä tsekkaamassa! Cupin kauppaan on saapuneet nyt myös T-Paidat! Pistä omasi jo tilaukseen, niin saat kiskaista T-Paidan päälle jo heti kun ensimmäiset auringon säteet alkavat kurkkia pilvien takaa! Voi kesä – se on kohta täällä!

Hei – muuten! Jos jäi harmittaan, ettet laittanutkaan ilmoittautumista määräaikana tulemaan, huoli pois! Hirsisauna voi silti olla sinun…. Sarjaan pääsee myös jälki-ilmoittautuneena mukaan. Ota yhteys suoraan sarjaorganisaatioon. (Lisätietoja myös säännöissä, kohdassa 5.4)


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.