Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

HÄRMÄN MIEHELLE EI MAHDA KUKAAN MITÄÄN!

Viikko sitten Rovaniemellä viimeisen osakilpailun viimeinen kierros näytti kenelle se mestaruus yksinoikeudella kuuluu – jo toisen kerran peräkkäin! Tiukan ensimmäisen kierroksen jälkeen, viimeisenä radalle startanneen Hannu Mäki-Ikolan kyyti oli kylmää auringonpaisteesta huolimatta. Hannu riuhtaisi kakkoseksi tulleeseen Arolan Harriin eroa 2,38sekuntia. Rovaniemen viimeinen kisa meni jälleen nappiin, täydellinen suoritus ja mahtava toinen perättäinen 4-Veto Cupin voitto Hannulle!!

2-Veto Cupin puolella viimeisimpien neljän osakilpailun aikana vetovastuu on vaihtunut tiuhaan! Nimet Vuotari, Sahila, Kvick ovat vuorotellen vierailleet 2-Veto Cupin ykköspaikalla! Nyt kun sarjassa on kaikki 10 osakilpailua ajettu – nämäkin miehet on saatu paremmuusjärjestykseen! Tiukille se pisteissä kuitenkin meni: Sahilan Aki vei voiton itselleen 157pisteellä. Kvickin Teemu ja Vuotarin Mikael nappasivat molemmat 155 pistettä. (Tulosten päätyessä tasapisteisiin, paremmuus ratkaistaan Cuppikunkkusijoituksen perusteella (sarjasäännöt).)

Nuorten yleiskilpailun voittoon ajoi hienosti koko kauden kisaa hallinnoinut Laihian UA:n Jere Pensas. Uudenmaan Autourheilijoiden Jani Luhtaniemi nappasi sijan 2 ja EPUA:n Tuomas Pöntinen sijoittui nuorissa sijalle 3!

Edellä mainitut miehet hallinnoivat myös vaativan Cuppikunkkumittelön kärkeä, sekä Joukkuekilpailua! Kurkkaa oheisista tuloksista, ketkä nousevatkaan kauden päättäjäisissä vielä kerran bodiumille!

ONNEA YLEISKILPAILUIDEN VOITTAJILLE: HANNU, AKI ja JERE!

Mahtavat onnittelut myös joka ikiselle viime viikonlopun menestyjälle, luokkavoittajille, yleiskilpailuissa pärjänneille, joukkuemestareille, Cuppikunkuille… Viikonloppu Joulupukin luona Napapiirillä oli jälleen hieno! Rovaniemen UA oli järjestänyt kaikenmoista mukavaa oheistoimintaa Pajakylän alueelle! Aika kului taas kuin siivillä, huolimatta perjantai-illan sateesta ja tuulesta! Melkein ei olisi malttanut enää kotiin lähteäkkään kun lauantaina helle valtasi tienoon palkintojen jaon aikaan! Todella suuret kiitokset kaikille Rovaniemelle! Kiitokset myös kesän aikana varikolla ja radan varressa kannustaneille katsojille sekä kisajärjestäjille ja toimihenkilöille! Kuskeille, yhteistyökumppaneille, huoltomiehille, tiimeille, kisakaupungeille ja -kunnille… Vielä me tänä vuonna nähdään! Olispa pian jo lokakuun loppu!

Psst! Kuulithan lähtiessäs, kun Joulupukki kuiskas: ”Muistakaa kaikki olla kilttejä!”


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.