Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Napapiirin radalle täräyttää liki 160 kuljettajaa molempina kisapäivinä

  • Täällä Rovaniemellä kisaviikonlopun järjestää Rovaniemen UA. Tästäkin viikonlopusta on tulossa hieno, se on ihan varma. Sillä Rovaniemen UA on Future sarjalaisille tuttu jo viime vuosilta. He ovat isännöineet sarjan kisoja kolmena aiempana vuonna Levillä. Ja Levin osakilpailuviikonloppu on palkittu jokaisena kolmena vuotena ”sarjan paras osakilpailuviikonloppu” –tittelillä. Tästä tulee todella mielenkiintoista! Viekö Rovaniemen UA tänäkin vuonna ”paras kisaviikonloppu” –tittelin?

Perjantaina me sitten startataan – kauden 2015 viimeiseen kisaviikonloppuun! Rovaniemen UA tarjoilee kisat hienoissa puitteissa Napapiirillä. Eka auto painaa kaasun pohjaan perjantaina klo 16.00!!!

Torstaina otetaan kisaviikonloppuun varaslähtö, kun Lordin Aukion valtaa viikonloppuna Napapiirin radalla nähtävät kilpa-autot. Mukana mm. Syvänoron Pirkan historicluokan Fiat Uno Turbo IE, Isomaan Heikin ja Keskinivan Jussin nelivetosenioreissa ja nelivetojunnuissa nähtävä Mitsubishi Evo6, luokassa 15 kilpailevan Toni Vilenin Toyota Yaris, Sarjapromoottori Kari Tasangon Mitsubishi Evo9…. Aukiolla vierailevat tietenkin myös karvaiset ystävämme, Konsta CuppiKettu sekä Onni Orava! CuppiKettu ja Onni Orava jakavat lapsille ja lapsenmielisille ilmapalloja ja rallitarroja! Lordin Aukiolta meidät löytää torstaina klo 13 – 17!!! Tule mukaan!

Muistathan saapua kisapaikalle hyvissä ajoin! Sillä perjantaina Pajakylän kilpailukeskuksessa vierailee Jyväskylän MM-Rallin voittaja Jari-Matti Latvala noin klo 15! Jari-Matti on Rovaniemellä BRB:n ja Arctic Rally Centerin vieraana. Pidetään siis silmät ja korvat avoinna! Kaikkea taianomaista voi tapahtua! Olemmehan Joulupukinmaassa, Napapiirin Pajakylässä!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.