Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

MOOMMA TULOOS NY - ENSIMMÄISTÄ KERTAA ASFALTILLE LAIHIALLA!!!

Muutama päivä aikaa kisojen alkuun ja Laihialla alkaa kaikki olla valmista.

  • Nyt kun kisaviikko on alussa ja sääennusteet lupaa varsinkin sunnuntaille jopa 28 asteen helteitä, niin hyvillä mielin rakennetaan kisaa. Voidaan odottaa yleisöryntäystä. Kisan tekeminen on aikataulussa ja nyt lähinnä tällä viikolla tehdään rataa ja rakennetaan varikkoa ja kilpailukeskusta. Kertoo Laihian osakilpailujen kilpailunjohtaja Juha Pensas.
  • Laihialla on rallisprintejä järjestetty jo vuosikymmenet. SM-osakilpailujakin on toistakymmentä tehty. Ne kaikki on ajeltu sorapinnalla. Nyt on historian ensimmäinen asfalttikisa. SM sprintihän meillä alkujaan oli hakemuksessa tälle vuodelle, mutta arpaonni ei suosinut sen saamiseksi. Oikeastaan jo samana päivänä kun tieto tästä tuli, niin työ Future Cupin eteen alkoi ja nyt se alkaa olla totta. Ja todella tyytyväisiä ollaan. Vihdoinkin saadaan jotain ennekokematonta nähdä Laihialla.

Laihian osakilpailut ajetaan aivan keskustan tuntumassa. Varikko sijaitsee urheilukentän ja koulun piha-alueilla. Kilpailukeskuksena toimii Laihian Koulukeskus.

  • Itse olen aina ollut tämän kaltaisen tapahtuman keskustaan tuomisen kannalla. Asfalttikisa oli oikeastaan pakkokin tuoda lähelle keskustaa, koska kilpailulle ei löydy riittävän isoja varikkoalueita teollisuusalueiden kupeesta. Keskustaan tulo taas tietenkin motittaa paljon asukkaita reitin varteen, mutta yhtään negatiivista puhelua ei ole tullut. Muutamia kulkemisjärjestelyjä tietenkin on kisan aikana.
  • Haluankin koko UA:n puolesta toivottaa kaikki kuljettajat, tiimit, katsojat, toimihenkilöt ja yhteistyökumppanit erittäin tervetulleeksi Laihialle!! Kilpailuviikonloppua varten alkaa olla kaikki valmiina!!

Lauantaina startataan – sarjan seitsemäs osakilpailu klo 15.00!
Nähdään Laihian Lakeuksilla!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.