Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Tervetuloa iloiseen Etelä-Karjalaan

VIIKONLOPPUNA IMATRALLA PÄRÄHTÄÄ!

Kisaviikonloppuun otetaan varaslähtö jo perjantaina, kun Futurelaisia autoineen saapuu keskustan kävelykadulle! Tule moikkaamaan!!! Meidät löytää sieltä klo 18 alkaen!

Lauantaina startataan se pitkään odotettu sarjan viides osakilpailu, reilun 140 kuljettajan voimin! Sarjan 4-Veto Cupissa, piikkipaikalla, ennen Imatraa painaa viime vuoden ykkönen, Mäki-Ikolan Hannu. 2-Vetoisissa johtopaikkaansa puolustamaan lähtee Pesosen Juha-Pekka Hämeenkyrön UA:sta. Nuorten yleiskilpailua johtaa Laihian UA:n Jere Pensas. Yleiskilpailujen kärjessä on vielä ahdasta! Muun muassa 2-Veto Cupissa, kuusi kuljettajaa mahtuu 4 pisteen sisään! Miltä tilanne näyttää Imatran viikonlopun jälkeen?

Imatran kilpailurata pyörittää kuljettajia Kerta-talon pihalla, Piikadulla, Imatran Yritystalon pihalla ja kevyenliikenteen väylällä 6-tien varressa. Rata on tänä vuonna pidempi kuin vuosi sitten! Kisapaikalle on opastus Kutostieltä! Lauantaina ensimmäinen auto painaa kaasun pohjaan klo 14.00! Tervetuloa seuraamaan kuka kellottaa radan nopeimman ajan, miten rouheita kilpa-autoja radalle päräyttääkään ja kuinka nätisti ne autot Imatran uudistetulle radalla taittuvatkaan?!

Ja hei! Nyt näyttää hyvältä?? Pekka Pouta lupas, että Imatralta se helle taas alkaa! Tai ainakin käy vieraisilla viikonlopun ajan!

Imatra Bace Camp Rallisprint viikonloppu on valmis alkamaan!
Tervetuloa aurinkoiseen Etelä-Karjalaan!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.