Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

131 kuljettajaa kesään 2015

Siinä se on ja lepää – Future Cup asfalttisarjan 2015 sarjakuljettajien määrä! Ilmoittautuminen sarjaan päättyi eilen. Tästä on tulossa ennätyksellinen vuosi. Näin hienoilla sarjakuljettaja lukemilla ei koskaan aiemmin olla asteltu kohden kesää!!!

Vetääkö sanattomaksi, sarjapromoottori Kari Tasanko?

  • Vuosi vuodelta tuntuu hienommalta, kun yhä useammat innostuvat lähtemään mukaan lajiin. Tämän vuoden sarjailmoittautuneiden joukosta löytyy vanhoja tuttuja nimiä viime vuodelta, monia muutaman vuoden tauon pitäneitä kuljettajia sekä erittäin iloinen määrä uusia nimiä. Olen todella innostunut etenkin nuorten kuljettajien määrästä. Viime vuoteen verraten nuoria kuljettajia on tänä vuonna enemmän mukana. Tämä on erittäin positiivista. Myös naisia nähdään viivalla hienosti. Viime vuonna naiskuljettajien määrä hieman notkahti aiemmista vuosista, mutta nyt näyttää taas todella lupaavalta saada naisia mukaan.
  • Ja nämä historic-miehet. Hehän ihan tosissaan tulevat tänä vuonna taistelemaan 2-Veto Cupin mestaruudesta! Siellä on luokassa 25 (historic-autot, yli 1600cc) upea määrä kuljettajia. Kehuu Kari.
  • Tänä vuonna sarjan kisoissa nähdään myös kakkoskuljettajia, kun ralliautoluokissa voidaan kartturin penkille istuttaa kyytiläinen. Nuottiahan rallisprintissä ei lueta, mutta tämä on mainio mahdollisuus kuljettajien kyydittää esimerkiksi yhteistyökumppaneita. Selventää sarjapromoottori.

Future Cup sarjassa pisteet jaetaan kilpailuissa aina luokittain. Sarjamestaruutta ajetaan 2-Veto ja 4-Veto Cupissa, myös nuorille on oma yleiskilpailunsa.

Sarjan osakilpailut 2015
25. – 26.4. Raasepori 1 ja 2
9. – 10.5. Oulu 1 ja 2
4. – 5.7. Imatra 1 ja 2
8. – 9.8. Laihia 1 ja 2
28. – 29.8. Rovaniemi 1 ja 2


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.