Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Se on siinä - kausi 2014 on paketissa

FUTURE CUP 10/10 OSAKILPAILUA KESÄLLE 2014 TAKANA!!!!

SE ON SIINÄ!!! HÄRMÄN HÄJY, MÄKI-IKOLAN HANNU, KOKKOLAN UA:n MUKKALAN SAMI JA TULEVAISUUDEN SUURI LUPAUS LUHTANIEMEN JANI!!! Nämä miehet nousevat korkeimmalle palkintokorokkeelle sarjan päättäjäisissä Ellivuoressa 18.10.

4-Veto Cup Mestari 2014: Hannu Mäki-Ikola, AL-Härmä

2-Veto Cup Mestari 2014: Sami Mukkala, KokUA

Nuorten Yleiskilpailun Voittaja 2014: Jani Luhtaniemi, UAU

ONNEA VOITTAJILLE!!!!

Viikonloppuna kirpakan aurinkoisessa säässä ajetut Levin osakilpailut 1 ja 2 päättivät Future Cup sarjan 2014. Viikonloppu oli onnekas kaikille sarjan mestareille vuosimallia 2014. Sami ja Jani varmistivat sarjavoittonsa nappaamalla molempina päivinä omien luokkiensa voitot. Hannu kaasutteli voittajan elkein tuuletuksien säestämänä molemmat kisat, nauttien Levin tsemppaavasta yleisöstä ja mahtavasti eläytyvistä kannustusjoukoista!!

Viikonlopun 2-Veto Cupin mestarilla on tuplasti syytä juhlaan. Mukkalan Sami paineli hienosti myös Cuppikunkkumittelön voittoon! Cuppikunkussa mahtavasti kakkossijalle sijoittui nuorten voittaja Luhtaniemen Jani!

Kilpailu oli jälleen tiukkaa ihan loppumetreille asti! Kurkkaa ohesta (vielä tovin epävirallisista) sarjatuloksista kuinka sun suosikkisi pärjäsi!

Kauden viimeisen viikonlopun komeimmat kurvailut näet vielä kerran, kun televisiokooste tulee ulos 12.9. klo 21.00 Maikkarin Maxilla. (HUOM!!! Lähetyspäivä on perjantai – ei torstai, kuten aiemmin!!)

KAUDELLA 2014 FUTURE CUPPILAISET KERÄSIVÄT UUDELLE LASTEN SAIRAALALLE HUIKEAT 7 440 euroa!!! JOKAINEN SARJAN OSAKILPAILUUN KESÄN AIKANA STARTANNUT KULJETTAJA KARTUTTI POTTIA 5 eurolla per kisa!!! Tässä porukassa on voimaa!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.