Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Sataa, tuulee ja salamoi – Mäki-Ikolan Hannulle se sopi paremmin kuin hyvin!

Oulun Kiimingissä ajetut, Future sarjan osakilpailut ovat takanapäin. Ja kuten joka kesä, kyllä se yhdessä kilpailussa pitää kesän aikana sataa. Jäälin Yrityspuistossa taivas repesi lauantain kisassa toiselle kierrokselle. Vesisateisessa kelissä 4-Vetoisten kirkkaimman pokaalin saapui pokkaamaan Härmän mies Hannu Mäki-Ikola. Hannu nappasi voiton myös sunnuntaina. Alkukauden kisoissa 4-Veto Cupin kärkeä ovat hallinneet vuoron perään 3 miestä: Hannu, Lamminsivun Jari ja Rytkösen Anssi. Sunnuntain kilpailun voittajakolmikko löytyi näistä miehistä, lauantain osalta sateenherra sotki järjestyksen, kun Kokkolan UA:n Aholan Toni kiilasi sijalle 2 ja Arolan Harri Subaru Imprezallaan nappasi sijan 3. Sarjatilanteissa 4-Veto Cupin kärjessä on edelleen tiukkaa!! Paletti on vielä aivan avoinna ja voitto mahdollinen monelle.

Nelivetosenioreiden paras mies löytyy Cupin sarjataulukossa sijalta 5. Roivaisen Kari tyrkkäsi molempina päivinä suoraan luokkavoittoon ja on kärkikahinoissa mukana. Rovaniemen Henna-Kaisa Rinne on sijalla 9 – monen nelivetomiehen edellä!

Cuppikunkkumittelössä tasainen suoritus ja hyvä menestys ovat valttia. Näissä on erinomaisesti suoriutunut Cuppikunkun ykkössijaa hallitseva, luokassa 15 ajava Mukkalan Sami. Samin nimissä on myös 2-Veto Cupin ykkössija, nyt kun 8/10 osakilpailua on takana. Hyryn Petri ja Suokon Jarmo jakavat sijan kaksi. Pisteen päässä Petristä ja Jarmosta kohti Leviä lähtee luokassa 1 kilpaileva Huupposen Vesa, jolla on taskussaan luokkavoitto muista sarjalaisista joka ikisestä kesän osakilpailusta. Tänä kesänä sarjapisteistä taistelemassa nähdään myös historickuljettajat. Historiceista korkeimmalla sijalla ennen Levin viimeisiä kisoja painelee Pohjois-Hämeen UA:n Seppo Järvinen Opel Asconallaan. 2-Veto Cupissa Seppo on sijalla 6. Ennen Oulua Marjo-Riitta Lunden ja Kaisa Sistonen olivat sarjataulukossa tasapisteissä. Oulun molempien päivien luokkavoitot siivittivät Marjon hiuksen hienosti Kaisan edelle. 2-Veto Cupin sarjataulukossa Marjo on parhaana naisena sijalla 7.

Nuorten yleiskilpailussa ei liene epäselvyyttä, kuka tahtipuikkoa heiluttaa. Varmaa vauhtia koko kauden, 8/8 luokkavoittoa takanaan, pitänyt Uudenmaan UA:n Luhtaniemen Jani jatkaa voittokulkuaan. Jere Pensas peesaa hienosti kakkosena.

Rytkönen, Suokko ja Viero ovat kovaa vauhtia viemässä joukkuettaan Futuresarjan joukkueskaban voittoon! Mutta kuinka kovin pistääkään heille kampoihin tiukkaakin tiukempi vastus, joukkuekisan kakkossijalla vaanivat: Ollila, Lunden ja Mansikkamäki? Piste-ero ei ole järin suuri? Vai huitaisevatko ohituskaistaa pitkin molempien ohi Sistonen, Hietala ja Saari? Kahden kisan pisteet ovat vielä jakamatta!

Hyväntekeväisyyspotti kasvoi Oulussa 1 460 eurolla!! Tällä hetkellä Lasten Sairaalalle on kerätty 6 195euroa!!!

Oulun kisakoostetta on luvassa Maikkarin Maxilla reippaan puolentoista viikon päästä. Muista avata telkkari 21.8. klo 18.00 ja kurkkaa ne Oulun kisojen hienoimmat ajolinjat vielä kerran. Lähetys tulee nähtäville myös sarjan kotisivuille TV ensi-illan jälkeen…

Vielä on kisoja ja kesää jäljellä!!!! Seuraavaksi Cuppilaiset valloittavat Levin!!! Ruskan hienoissa maisemissa otetaan miehistä ja naisista mittaa. Ketkä nousevatkaan korkeimmalle palkintopallille kauden päättäjäisissä!! Ilmoittautuminen Levin kisoihin on jo KITIssä avoinna!!! Käy tyrkkäämässä omasi!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.