Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

MENNÄÄN OULUUN ELOKUUN TOISENA VIIKONLOPPUNA!

Elokuun 9. ja 10. kisataan Future sarjan kesän 2014 toiseksi viimeinen osakilpailuviikonloppu Oulussa. Paikkana toimii jo aiemmilta vuosilta tuttu Kiimingin seutu ja Jäälin Yrityspuisto. Paikka sijaitsee kymmenisen kilometriä Oulun keskustasta Kuusamon suuntaan.

Kisaratana on keskinopea, monipuolinen n. 2,5 kilometriä pitkä asfalttipätkä. Radat ovat samoja kuin viime vuonna – sunnuntaina kurvailemme ihan eri radalla, kuin lauantaina.

Lauantain kilpailu, Katsastus Hiironen Rallisprint, starttaa klo 14.00 ja sunnuntaina, KTC Group Rallisprintissä ensimmäinen moottorinjyrähdys lähtöviivalla kuullaan klo 12.00.

Mukaan on ilmoittautunut 147 kuljettajaa! Kuka tuleekaan nelivetoisten yleiskilpailun voittamaan? Entä ken pyörittää 2-Veto Cupin osalta radan nopeiten läpi?? Tervetuloa paikan päälle seuraamaan! Tarkemmat kartat ja aikataulut löytyvät sarjan kotisivuilta!!

Muistathan tyhjentää kameran muistikortin ennen kisoja, että uudet mahtuvat?! Kun se kesän erikoisin Cuppikuva löytyy juuri Sinun kortiltasi, muista lähettää se Caritalle. Vuoden Cuppikuva ja –kuvaaja palkitaan kauden päättäjäisissä Ellivuoressa 18.10. Lisääthän emailiin kuvaajan tiedot ja kisapaikkakunnan, missä kuva on otettu?!

Oulussa tavataan!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.