Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Iso-Syöte valloitettu

FUTURE CUP HYVÄNTEKEVÄISYYS TÄNÄ VUONNA LASTEN SAIRAALA 2017 –HANKKEESEEN HYVÄNTEKEVÄISYYSPOTTI ON KARTTUNUT JO HUIMAAN SUMMAAN!!! SYÖTTEEN OSAKILPAILUIDEN JÄLKEEN KASASSA ON 3 355euroa!!! EHDOTTOMASTI SUURIMMAN KANNATUKSEN KULJETTAJIEN KESKUUDESSA HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHTEEKSI SAI LASTEN SAIRAALA 2017 –HANKE! HYVÄNTEKEVÄISYYSPOTTI LASTEN SAIRAALAN HANKKEELLE TULLAAN LAHJOITTAMAAN SYKSYLLÄ KUN KISAKAUSI ON PAKETISSA!! Potti karttuu jokaisessa sarjan kisassa, seuraavaksi jo Imatralla heinäkuun alussa!

 ISO SYÖTE VALLOITETTU

Molemmat osakilpailut saatiin ajaa kuivassa, mutta viileässä kesäsäässä. Paikka oli hieno ja rata kuljettajien mieleen. Iso-Syötteen tunturi – huima nousu, 175m – on valloitettu ja voittajat selvillä! 

4-Veto Cupin kärkisijalla jatkaa edelleen Mäki-Ikolan Hannu. Sarjapisteissä toisena tuleva Anssi Rytkönen kuroi piste-eroa hienosti pienemmäksi Iso-Syöte 2:n voitollaan. Ketä muita näiden miesten peesissä sarjataulukossa tulee – kurkkaa ohesta! Paras nainen 4-Veto Cupin puolella löytyy sarjatuloksista sijalta 9. Sijaa yhdeksän pitää hallussaan Rovaniemen Henna-Kaisa Rinne. 

2-Veto Cupin kärjessä on vielä tasaista, kun kolme miestä painelee tasapisteillä kohti Imatraa. Mäntykosken Tero (lk7), Mukkalan Sami (lk15) ja Hyryn Petri (lk16) ovat jokainen napanneet itselleen 58 pistettä. Ensimmäinen historicluokkien kuljettaja sarjapisteissä, Seppo Järvinen, on hienosti 2-veto Cupin sijalla 4, vain kolmen pisteen päässä kärjen kolmikkoa. Sistosen Kaisa väkivahvalla Bemarillaan on jättänyt monta miestä taakseen ja pitää hallussaan 2-Veto Cupin jaettua sijaa 8. 

Nuorten yleiskilpailussa Uudenmaan Autourheilijoiden Luhtaniemen Jani (lk 10) jatkaa voitokasta kulkuaan ja pitää edelleen hallussaan ykkössijaa. Luokan 9 johdossa kohti Imatraa lähtee Juho Mäki-Tammela Toyota Corollallaan. Kisa oli jälleen supertiukkaa kun Suomen nopeimmat asfalttikuskit valtasivat tunturin huipun. Ehdottomasti kiivainta kamppailua koko viikonlopun ajan käytiin luokan 3 voitosta. Torstain osakilpailussa luokassa 3 mahtuivat kuusi nopeinta miestä 1,03sekunnin sisään. Nopeimman ajan luokassa 3 torstaina kellotti Sistosen Kaisan kanssa samalla autolla kilpaileva Hietalan Harri. Sama meno jatkui perjantaina kun luokan 3 voiton vei Saharin Jani ja samaisen luokan neljäs, Sirkkiän Ari, jäi Janille vain 0,96s. Hietalan Harri oli perjantaina luokkansa toinen. 

Neljän parhaan kärki tiivistyi alle sekunnin sisään perjantaina myös luokassa 16 kun luokan voittaneelle Petri Hyrylle ja neljänneksi tulleelle Markus Korpelalle jäi eroa vain 0,52s. 

Televisiokoostetta Iso-Syötteen juhannusviikonlopun kisoista on tarjolla Maxilla torstaina 3.7. klo 21.00. Lähetyshän on nähtävissä myös sarjan kotisivuilla TV-ensi-illan jälkeen. 

SEURAAVAKSI KARAVAANI SUUNTAA HEINÄKUUN ALUSSA KOHTI IMATRAA! Ilmoittautuminen on käynnissä KITIssä…


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.