Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

ENNÄTYKSET ON TEHTY RIKOTTAVIKSI!

 ASFALTTISARJAN SUOSIO JATKUU - Future Cup asfalttisarja starttaa kesään historian suurimmilla osakilpailujen osallistujamäärillä! Sunnuntaiyönä päättyi ilmoittautuminen kesän 2014 ensimmäisiin osakilpailuihin – viikonlopun aikana tullaan näkemään yli 350 kilpailijan startti!! Karkkilassa 26.4. viivalla on huikeat 177 kilpailijaa! Sunnuntaina Raaseporissa 176!

Kyllähän se hieman yllätti tämä osallistujamäärä. Ei kyllä koskaan olisi uskonut. Tässä maanantaiaamupäivä on jumpattu aikataulua ja varikkoa, niin että kaikki ilmoittautuneet pystytään ottamaan mukaan. Tervetuloa vaan Karkkilaan! Iloitsee Karkkilan kisan kilpailunjohtaja Petri Anttila.

Samoilla linjoilla oltiin Raaseporissakin, kun maanantaina saatiin varmistettua että kaikki ilmoittautuneet saadaan mukaan. Raaseporissa kilpailunjohtajana toimiva Kivimäen Harri naureskellen totesi, ettei olisi uskonut että näin kovat lukemat tulevat kilpailuun ilmoittautuneisiin.

  • On meidän varikkopäälliköllä hommaa tämän viikon. Onhan siellä kilpailijoita, jotka kilpailevat samalla autolla. Kyllä kaikki mahtuvat hyvin varikolle. Aikataulu menee hieman uusiksi, mutta kyllä asiat saadaan viikon aikana kuntoon. Tervetuloa!

Future sarjan hyväntekeväisyyspotti tulee karttumaan heti kesän alkuun muhkealla summalla! Muistakaa sarjakuljettajat miettiä hyväntekeväisyyskohdetta! Jokaisesta kesän aikana sarjan kisassa startanneesta kuljettajasta karttuu potti 5eurolla!

Perjantaina otetaan varaslähtö kesään, kun asfalttisarja lähtee Leinon kevätmarkkinoille Karkkilaan. Markkinoilla on myynnissä myös ennakkoliput lauantain kisaan. Kaikkien ennakkoon lipun lunastaneiden kesken arvotaan VIP-autokyyditys. VIP-autona toimivaa Juha Salon Mitsubishi Evo 10:ä tulee Karkkilaan ohjastamaan yli 30 WRC startin kokemuksella, Kristian Sohlberg.

Raaseporin AD-Rallisprintin kisastartti otetaan lauantaina, kun erimoiset kilpa-ajoneuvot ovat esillä Tammisaaressa Säästöpankin edustalla klo 10 – 14. Tervetuloa! Saatavilla myös ennakkolippuja sunnuntain kisaan.

Säätiedotus lupaa meille Karkkilaan ja Raaseporiin pilvetöntä taivasta ja lämmintä reilut 10astetta! Se on kesä nyt! KOHTA MENNÄÄN!!! TERVETULOA KAIKKI!!!

Ps. Muista pakata radiolaite mukaan! Karkkilan osakilpailun selostus on kuultavilla myös radiotaajuuksilla. Jos sattuu valitsemaan katselupaikan sellaisesta mutkasta, johon ei varikkoselostus kuuluu, kannattaa kääntää radiosta taajuus 98,4 MHz päälle. Sarjakuuluttajamme Markku Havia valloittaa ääniaallot näillä taajuuksilla kisan alettua!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.