Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

ASFALTILLE REIPPAASTI YLI 100 KULJETTAJAA!!!!

 -       Todella hienosti tuli ilmoittautuneita mukaan sarjaan. Uusista luokista, mitä tälle kesälle otettiin mukaan, olen etenkin iloinen historic autojen määrästä. Siellä on hienoja autoja tulossa viivalle ja historic luokkien kamppailuista tulee varmasti mielenkiintoisia! Kehuu sarjapromoottori Kari Tasanko.

-       Toinen ilahduttava asia on jälleen nähdä paljon uusia nimiä osallistujalistalla ja yhtä paljon vanhoja tuttuja nimiä. Tästä tulee jälleen hieno kesä! 

2-veto ralliautot (niin junioreiden kuin yleisen luokka) ovat yhdet suurimmista luokista osallistujamäärältään.

-       Vertailtiin hieman viime vuoteen ja siellä on molemmissa 2-veto ralliautoluokissa enemmän osallistujia kuin vuonna 2013. Kari kertoo.

-       Ykkösluokan suosio tänä vuonna on myös huima! Siellä on aiempina vuosina Huupposen Vesa ja Kiimamaan Keijo ajaneet kaksin sarjapisteistä. Nyt siellä on Itälahden Jari, Leinon Kari ja V-P Moilanen mukana!

-       Nelosluokka, eli yleisten nelivetoiset, vetää joka vuosi tosi hyvin kilpailijoita. Odotin kyllä hieman, että olisivat sieltä nelosluokasta nyt ilmoittautuneet tänne meidän pappaluokkalaisten kanssa kisaamaan, nelivetosenioreihin. Sillä kyllä me pappaluokassakin vastusta annetaan. Kehuu kilpailuissa itsekin viivalle, juuri senioriluokassa, lähtevä Kari Tasanko.  

Jos jäi harmittamaan, ettet ilmoittautunutkaan kesän huippusarjaan mukaan – huoli pois! Future sarjaan pääsee vielä jälki-ilmoittautuneena mukaan skapaamaan sarjapisteistä. Kurkkaa jälki-ilmoittautumisohjeet sarjan säännöistä! 

Ensimmäiset osakilpailut ovat ihan kohta täällä! Perinteiseen tapaan osakilpailujen ilmoittuminen päättyy viikko ennen kisoja sunnuntaina klo 23.59.  

!!!! Viimeisimmän Hanaa-lehden tarkkaan lukeneiden ja sen vinkkiä seuranneiden, sekä tietenkin ohjeita noudattaneiden ja oikein vastanneiden kesken on suoritettu arvonta. Kiitokset kaikille osallistuneille! Oikea vastaushan oli tietenkin Juuso Nordgren. (Kuka voitti 2013 nuorten yleiskilpailun?) Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvottiin Cup 2014 huppari!!! Onnetar suosi Rautiaisen Mikaa!! ONNEA MIKALLE SUPERISTI!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.