Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Ellivuoren päättäjäiset on juhlittu

VALLOITTAVATKO NAISET FUTURE CUPIN 2014??? 

Kauden 2013 viimeinen ja se haastavin asfalttisarjan kisaviikonloppu on takana. 26.10. pidettyyn Future Cup sarjan päätösgaalaan Ellivuoreen saapui liki 150 rallisprintistä innostunutta juhlijaa! Päivä oli kokonaisuudessaan antoisa ja keskusteluissa saatiin hyviä kehiteltäviä ideoita tulevaisuutta suunniteltaessa. Ensi kesänä Future Cup vierailee jälleen kymmenen osakilpailun verran, kuudella eri paikkakunnalla – viitenä kesäviikonloppuna.

Muutamia uusia luokkia sarjassa nähdään ensi kaudella. Kovasti on tullut kyselyjä V1600 ja Trophy –autojen kuljettajilta, joten ensi kaudella sarjassamme esittäytyvät myös Trophy- ja V1600-autot. Naisten kiinnostus rallisprinttiä kohtaan kasvaa jatkuvasti ja kaudella 2014 naisille on valittavana 3 omaa luokkaa: 2-vetoiset autot: SS ja ralliautot – molemmissa luokissa kuutiotilavuus vapaa. Myös nelivetoisella ajavat naiset pääsevät mittaamaan vauhtiaan omaan luokkaansa. Toivottavasti nämä muutokset lisäävät mahdollisuuksia ja ensi kesän asfalteilla nähdään monia uusia kasvoja haastamassa sarjamme naiskuljettajia. Muilta osin luokkajako tulee pysymään ennallaan. Vaikkakin sarjapromoottori Kari Tasanko jo mietiskeli, että muutaman vuoden päästä voisi sarjaan perustaa supersenioriluokan! Ikärajaksi 60?? Jokohan jo 2015? 

Yleiskilpailua ajetaan tämän vuoden tapaan kolmessa eri kategoriassa. Cup arvosta kisataan 4-Veto Cupissa sekä 2-Veto Cupissa. Myös nuorille säilyy oma yleiskilpailunsa. Suurempia sääntömuutoksia ei kaudelle 2014 ole tulossa.  

Sarjailmoittautuminen aukeaa joulukuun alussa ja päättyy maaliskuun lopulla 2014. Televisiointi sarjan kisoista jatkuu entiseen tapaan. 

Palaveeraamisen, saunan ja illallisen jälkeen oli aika sarjan menestyneimpien nousta lavalle! Erittäin suuret onnittelut kaikille luokkapalkituille, yleiskilpailujen kärjille, joukkuekisaajille, Cuppikunkuille… Käy kurkkaamassa illan kuvat kotisivuiltamme, ketä siellä lavalla esittäytyikään!! Kuljettajien ja tiimien äänestyksessä vuoden parhaan kisaviikonlopun titteli meni viime vuoden tapaan Levin osakilpailulle! Onnea Rovaniemen UA:lle!!! Sarjaorganisaatio halusi muistaa myös vuoden rohkeinta ja ennakkoluulottominta kisajärjestäjää – Lakeuden UA:ta! Olihan Oulu viime kesän ainoa kisaviikonloppu, jossa järjestäjä oli valmistellut meille kaksi eri rataa. Kiitoksia Lakeuden UA! Tämä oli hieno juttu! Vuoden tehotiimi pokaalin ja lahjakortin kotiin viemisiksi nappasi Karkkilan Juuso Nordgrenin tiimi! Nordgrenin Jukka teki mahtavan työn, välillä yötä myöden rakentaessa autoa. Jukka sai samaisen asian johdosta myös kultaisen jakoavaimen muilta nuorten luokkien huoltajilta! Oikein paljon onnea Karkkilaan! Vuoden Cuppikuvan otti Tero Lyttinen, Raceway Media. Kuvia tuli todella paljon ja valitseminen oli Cupin lahjomattomalle raadille hankalaa. Teron kuva kuitenkin poikkeuksellisuudellaan vei voiton. Palkinnoksi lähti Verkokauppa.comin lahjakortti. Kuva oli otettu Oulun kisassa. Kuvassa tyylinäytteen autollaan antanut Kivimäen Kai sai myös oman Cuppikuva-taulun kotiin viemisiksi. Vuoden In-Car videon pokaali ja Verkkokauppa.comin lahjakortti meni Jerry Heinoselle. Kaikessa ihanassa levottomuudessaan video sai hyvälle mielelle ja hymyilemään, jopa nauramaan. Toivottavasti Verkkokauppa.comin lahjakortti tulee tarpeeseen. Kiitoksia oikein kovasti kaikille Ellivuoressa paikalla olleille! Päivä oli jälleen menestys! Kuinka sitä taas 5 kuukautta malttaa ollakaan – onneksi kevät tulee nopeaa!  Osakilpailut 2014:La 26.4. KarkkilaSu 27.4. RaaseporiTo 19.6. ja pe 20.6. Isosyöte La 5.7. ja su 6.7. Imatra La 9.8. ja su 10.8. Oulu Pe 29.8. ja la 30.8. Levi  MUISTA MYÖS FUTURE CUP KOOSTE KAUDESTA 2013!!! Sehän tulee ulos Maxilla 17.11. klo 15.00 – kooste on nähtävillä myös kotisivuilta TV:n ensi esityksen jälkeen


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.