Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

JA SITTEN TAAS MENNÄÄN!!!

130 Suomen nopeinta sprintkuskia tiimeineen pakkaavat huoltoautonsa näinä päivinä ja suuntaavat kohti pohjoista!! Sillä perjantaina klo 16.00 starttaa Future Cup sarjan toisiksi viimeinen osakilpailu Levillä!! Heti lauantaina ajetaan sitten Levin kisa nro 2 – jonka jälkeen meillä on tiedossa ketkä tulevatkaan Ellivuoressa pokkaamaan 2-Veto ja 4-Veto Cuppien mestaruudet ja ketkä nousevatkaan nuorista podiumille???

Tule ihmeessä paikan päälle kokemaan nelivetoturbojen jytinä ja katsastamaan, kuinka ketterät kaksvetoiset näyttävät ne parhaimmat ajolinjat! Rata kulkee aivan Levin keskustassa – pitkälle ei tarvitse lähteä jotta menot ja meiningit näkee, kokee ja kuulee!

Muistakaa kuljettajat ladata kameranne reissua varten valmiiksi!!! Jakamalla InCar-videonne Cupin FB sivuilla olette mukana vuoden paras Inkkarivideo skabassa!! Tänä vuonna jälleen voimissaan myös vuoden Cuppikuva kisa!!! Katsastakaa kameran muistikorttinne valmiiksi – kuvia voi jo lähettää Caritalle.

… LIVELIVELIVE!!!!

Ja ei kisoja, ilman liveä! Jos ei jostain syystä ihan kisojen alkuun kerkeä paikan päälle, niin kisoja voi katsella myös omalta tietokoneelta. Livelinkki jaetaan jälleen FB sivuillemme hiukan ennen ensimmäisen auton starttia (eka auto starttaa perjantaina klo 16.00 ja lauantaina klo 12.00).

… ON THE RADIO!!!

Mukaan voi pakata myös kannettavan radion. Jos ihan joka suunnalle rataa ei sarjaselostajamme Markku Havian ääni kuulu, voi asian paikata radion avulla. Radiosta vaan taajuus 105.00MHz kehiin niin pääsee mukaan menoon Markun juttuihin!!! Kuuluvuussäde noin 5km Eturinteistä (sään mukaan).

Leviä kohden!! Me ollaan kohta jo perillä! Tuuthan säkin?


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.