Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Kylmää kyytiä Oulussa viikonloppuna: luokan 15 viiden kärki ahtautui 74 sadasosasekunnin sisään

Kylmää kyytiä Oulussa viikonloppuna: luokan 15 viiden kärki ahtautui 74 sadasosasekunnin sisään!!! 

Future sarja valtasi Oulussa Jäälin yrityspuiston viikonlopun ajaksi. Kelit olivat jälleen kohdillaan! Lauantain kisassa 4-Veto Cupin nopein oli Mäki-Ikolan Hannu ja 2-Veto Cupin vei Vuotarin Mikael. Sunnuntaina nelivetojen voitto meni Kemin Anssi Rytköselle ja kaksivetoisten yleiskilpailun vei luokassa 3 ajava Saharin Jani. Nuorten yleiskilpailussa molempien päivien nopein oli jälleen, koko kauden palkintopöytiä putsannut, Imatran Hatakan Tommi. Naisten luokassa tahti on kovaa kun Marjo-Riitta Lunden Toyota Starletillaan näyttää naisille vauhdin! Jo vuosia sarjaa hallinnut Sistosen Kaisa on tänä vuonna saanut kovia haastajia itselleen. Marjon nimiin on mennyt viimeisen neljän Future sarjan osakilpailun voitto. Myös sarjassa ensi kertaa kilpaileva Rovaniemen Henna-Kaisa Rinne Mitsullaan on päässyt mahtavasti naisten luokan kärkivauhtiin! 

Kilpailu on todella kovaa kun asfaltin nopeimmat ottavat mittaa toisistaan! Kerran jos toisenkin on nähty, kun nelosluokassa neljän nopeimman miehen ajat mahtuvat alle sekunnin sisään! Näin kävi jälleen sunnuntain Oulussa, nyt luokassa 15. Luokan 15 (2-veto ralliautot) viiden kärki ahtautui 0,74 sekunnin sisään. Luokkavoittaja Heikkisen Jarmo, BMW 325i:llä, kellotti ajan 1.52,95 – luokan 15 viides, Anders Anttila ajan 1.53,69. Tähän 0,74sekunttiin mahtui kolme muutakin miestä: luokkakakkoseksi ajanut lauantain voittaja Lassilan Mikko, BMW M3; viime vuoden mestari Vieron Kimmo, Toyota Starlet ja Tohmon Tommi, menopelinään myöskin Toyota Starlet. 

Kisavauhti oli tiukkaa muissakin luokissa ja voittajat saatiin selville. Osakilpailukohtaiset tulokset löytyvät perinteiseen tapaan Oopswaren sivulta.  

Oulun kisojen jälkeen 4-Veto Cupin kärjessä, yksinoikeudella, muilta karkuun painelee Kemin Anssi Rytkönen. Junioreiden neliveto luokassa (lk 8) kilpaileva Pyynyn Mika hengittelee Anssin niskaan, vain kuuden pisteen päässä. 2-Veto Cupin johdossa kahdeksan ajetun osakilpailun jälkeen on yhä Keski-Karjalan UA:n Toropaisen Antti. Oulun jälkeen 2-Veto Cupin kakkossijalla on senioreiden Ollilan Tarmo. 2-Veto Cupissa luokassa 16 kilpaileva Kvickin Teemu putosi sijalle 3. Nuoria hallitsee edelleen Hatakan Tommi. 

Ollilan Tarmolla on Oulun jälkeen aihetta isoon hymyyn! 2-Veto Cupin toiselle sijalle noussut Tarmo painelee myös Cuppikunkku kisan johdossa. Eikä hän ole joukkuekavereitaankaan huonosti valinnut Cupin joukkuekisaan: Tarmo seuranaan Mansikkamäen Aki ja Lundenin Marjo-Riitta ovat joukkueskaban sijalla 2. Ketä muita sieltä löytyy – kurkkaa Cupin sivuilta!  

Sarjapisteet, joukkuekisan tilanne ja tämän hetkinen Cuppikunkkuus löytyvät www.futurecup.fi.  Oulun ensimmäinen telkkarilähetys tulee ulos vajaan kahden viikon päästä: 8.8. klo 21.00. Maxilla. Oulu osa kaksi tulee 15.8. myöskin klo 21.00. Jos virallisen ensi-illan missaa TV:stä – ei hätää. Molemmat kisalähetykset tulevat tietenkin uusintoina samaiselta kanavalta ja lähetys on nähtävissä myös sarjan kotisivuilla TV ensi-illan jälkeen …


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.