Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

VANAJANLINNA VALLOITETAAN 28.6

VANAJANLINNA VALLOITETAAN 28.6.!!!! 

Kesän ensimmäinen asfaltilla ajettu SM Rallisprint on takana – onnittelut Lamminsivun Jarille hienosta ajosta! 

Nyt on aika keskittää katseet kohti Future Cup sarjan seuraavia kisoja. Asfalttisarjan viides ja kuudes osakilpailu osuu heti juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun. Lomakauden kunniaksi kisathan ajetaan viimevuotiseen tapaan perjantai-iltana ja lauantaipäivällä. Perjantaille kisan jälkeen on luvassa iltajuhla Vanajanlinnan Paviljongissa, jossa myös palkinnot jaetaan. Paviljongille katetaan myös runsas rallibuffee – illallisliput kannattaa varata ajoissa, sillä hinta ennakkoon 28€ per henkilö. Illalliskortteja on myynnissä myös kilpailutoimistossa kilpailun ajan. Lisä- ja yhteystiedot löytyvät Vanajanlinnan kisainfosivulta (sarjan kotisivut ja oikeassa laidassa).  

Perjantaina kisat alkavat kello 17.00 ja lauantaina ensimmäinen auto suuntaa radalle klo 14.00. Molempina päivinä rata kierretään kahteen kertaan ja kierrosten välissä on pieni huoltotauko. Tauon aikana kannattaa suunnata kohti varikon myyntipisteitä, niin jaksaa seurata tiukkaa kisaa sekunnin sadasosista vielä loppupäivänkin. Siinä hodaria ja kahvia nautiskellessa voi seurata myös Racing Rescue & Medical Team:n pelastustehtävänäytöstä lähtösuoran vieressä. Muutama entinen kisa Starletti on jo hankittuna, mitä niille tehdään, kuka tekee ja miksi – se selviää paikan päällä Vanajassa!  

Vanajanlinnassa ajetaan jo toista kertaa Futuresarjan osakilpailuja. Sen tiedämme, että kilpailijoille on tarjolla kesän hienoimmat loppukurvit Linnan kupeessa! Tervetuloa kaikille! 

HUOM! Vanajan osakilpailujen ilmoittautuminen päättyy juhannussunnuntaina – perinteisesti kun kello lyö 23.59!!! 

MAHTAVAN KESÄISTÄ, AURINKOISTA – TOIVOTTAVASTI HELTEISTÄ – JA UPEAN VIHREÄÄ KESKIKESÄN JUHLAA KAIKILLE TOIVOTTAA FUTURESARJAN PORUKKA!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.