Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

KAUHAJOELLA KAJAHTAA

KAUHAJOELLA KAJAHTAA – IKH:lle SIIS KATSOMAAN KUN ASFALTIN NOPEIMMAT TÄRÄYTTÄVÄT BAANALLE!!!

Viikonlopun ajan kilpailukeskuksena toimii Kauhajoen IKH:n myymälä, Keskustie 23, Aronkylässä. Kisapaikalle tulee olemaan myös viitoitus. Lauantaina kilpailun ensimmäinen kilpailija starttaa klo 14.00 ja sunnuntain kisan startti on klo 12.00. Liput kustantaa 10€ per henkilö. Tule ihmeessä katsomaan kisoja molempina päivinä, silloin kahden päivän lipun saa 15€:lla. Paikalle kannattaa saapua ajoissa niin kerkeää rauhassa käväistä varikolla ja tutustua kilpakalustoon ja kuskeihin sekä kurkata, mitä tiimit tekevätkään ennen starttia! Alueella palvelee myös Justiinan lounaspalvelu, josta saa klo 11 eteenpäin lounasruokaa ja tietenkin jäätelöä! Sillä aurinkoa on tilattu!!!

Kilpakalustoa näkee Kauhajoella jo perjantaina. Sprintautoja on esillä Kauhajoen Citymarketilla klo 14.00 – 17.00. Paikalla tulee olemaan paljon muutakin mukavaa, mm. K-Citymarketin Grillipäivä, Cupin fanishop ja kasvomaalausta lapsille – tervetuloa!!! Citymarketin tapahtumassa voi ostaa myös sisäänpääsyrannekkeen koko viikonlopulle jo ennakkoon! Ja jos onni käy, voipa tapahtumassa nähdä myös Cupin karvaisen kaverin, Konsta Cuppiketun. Jos suuntana on perjantain aikana IKH:n Kauhajoen myymälä, voi sielläkin törmätä viikonlopun kilpailukalustoon. Kalustoa esillä IKH:lla koko päivän ajan.

Jos ei kisapäivänä jostain syystä kisapaikalle pääse, ei hätää! Viikonlopun kisoista on luvassa jälleen nettiliveä, monikameralähetyksin. Linkki tulee löytymään Cupin FB sivuilta kun lähetys starttaa vartin ennen ensimmäisen auton lähtöä.

Ennen viikonlopun kisoja voi kuitenkin television äärellä palauttaa mieleen, mitä tapahtuikaan Cupin ensimmäisessä osakilpailussa Keravalla. Kooste Keravalta tulee torstaina 16.5. klo 21.00. Viikonlopun aikana tarjolla myös kaksi uusintaa: perjantaina klo 14.30 ja lauantaina klo 12.00 Maikkarin Maxilla. Televisio-ohjelmahan tulee näkymään myös Cupin kotisivuilla het TV:n ensiesityksen jälkeen.

Viikonloppuna siis - Kauhajoella nähdään!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.