Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

FUTURE CUP JA SUOMEN KOVIMMAT RALLISPRINTKUSKIT ON ICE HYVÄNTEKEVÄISYYSTAPAHTUMA!!!

Future Cup Rallisprint, Franginkarin Mökit ja Mediaguru.fi järjestävät yhteistuumin SUOMEN KOVIMMAT RALLISPRINT KUSKIT ON ICE –tapahtuman 16.2.2013 Ikaalisissa. Tapahtuma on hyväntekeväisyystempaus TAYS:n pienten syöpälapsipotilaiden hyväksi. Lauantaipäivänä ajelutetaan halukkaita Ikaalisissa jääradalla. Kyydityksistä saatava tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä TAYS:lle. 

”Kun aloimme suunnitella tapahtumaa, oli ilo huomata, että lasten hyväksi on moni vapaaehtoinen lähdössä mukaan. Saman tien alkoi kuljettajia jääajelutuksiin ilmoittautua. Tällä hetkellä autokuntia on ilmoittautunut jo liki 20.” Kertoo Hallian Timo. ”Tapahtuma alkaa Ikaalisissa jäällä lauantaina klo 13.00. Yksi kierros sprintauton kyydissä maksaa 10€/alle 18-vuotiailta ja 20€/yli 18-vuotilailta. Alaikäisiltä tietenkin täytyy olla vanhempien lupa tulla kilpa-auton kyytiin.” Muistuttaa Timo.  

Tapahtuma on saanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa ja paikalle odotetaan hurjaa määrää kyytiläisiä! Myös monet yritykset ottivat yhteyttä, kun tapahtuma polkaistiin käyntiin. Vielä kun sää suosii, niin päivästä tulee ihan ehdoton juttu rallisprintkevääseen.

Tapahtuman kuskit saapuvat paikalle ympäri Suomen, mm. Kokkolasta, Mäntyharjulta, Seinäjoelta. Nyt pääset vaikka jokaisen kyytiin vertailemaan, kuinka se auto taittuu eri kuskeilta!

HUOMIO!! TILAISUUDELLA ON JÄÄTILANNE VARAUS!!!
Tällä hetkellä jäätilanne on hyvä!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.