Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Billeet ovat päättyneet ja palkinnot löytäneet uusiin koteihinsa

SM Rallisprint ja Future Cup sarjojen kauden päättäjäiset on saatu päätökseen ja palkinnot on jaettu! SM:n voittajia ja asfaltin kymmenvuotista taivalta oli juhlimassa liki 200 rallisprinttiläistä ympäri Suomen.

Lauantaipäivä Hotelli Ellivuoressa alkoi molempien arvosarjojen keskustelutilaisuudella. Future Cupin sarjapromoottori Kari Tasanko aloitti Future sarjan tilaisuuden esittelemällä kuljettajille suoritetun palautekyselyn tulokset ja ensi vuoden uusien tuulien esittely myötäili kuljettajakyselyn tuloksia. Kuljettajakyselyn perusteella menneen kauden kisapäivien määrä oli kuljettajien mielestä sopiva. Ensi kaudella asfaltilla ajetaan kymmenen osakilpailua, viitenä viikonloppuna. Kausi alkaa Keravalta ja Nurmijärveltä. Näiden jälkeen suunnataan Kauhajoelle ja sieltä Hämeenlinnan kautta Ouluun ja Leville. Kisoja ajetaan samalla paikkakunnalla jälleen viitenä viikonloppuna ja radat ajetaan toisena kisapäivänä eri suuntaisesti, siellä missä se on mahdollista! Kaikkiin ratoihin yritetään myös saada lisäpituutta! Alustavasti oli puhetta, että sarjapisteisiin kisoista lasketaan 8 parasta. Kisat ajetaan aikaisempien vuosien mukaisesti lauantaina ja sunnuntaina. Yhteisellä päätöksellä todettiin, että Hämeenlinnan ja Levin kisat ajetaan mahdollisesti perjantaina ja lauantaina.

PALKINTOGAALA

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa… Tsekkaa illan kuvat kotisivuiltamme!

Yleiskilpailujen ja luokkapalkintojen jälkeen - palkintonsa saivat myös varikon arvokkaat huoltomiehet: kymmenen vuoden ajan varikkoa ilostuttanut Erkkilän Pekka sekä koko pienen ikänsä sarjan parissa paininut ja varikolla aina avun antanut Saku Pulkkinen. Vuoden Future sarjan osakilpailuksi – ylivoimaisella äänimäärällä – kuljettajat ja tiimit valitsivat kauden viimeisen kisaviikonlopun, Levin osakilpailun! Vuoden Cuppikuvan nappaaja, Aholan Maarit, sai kotiin viemisiksi lahjakortin Ikaalisten Kylpylään, ison kuvataulun ja pokaalin. Rytkösen Anssille annettiin kotiin viemisiksi Levin ja Rovaniemen maisemat kiertänyt sarjan megaiso mainosbanderolli – olihan banderollissa Anssin Mitsu!

Sarjaa kaikki kymmenen vuotta kiertäneitä, Tenhon Jukkaa, Telkisen Jormaa, Erkkilän Vesaa ja Tasangon Karia, sarja muisti tauluilla, joissa kuvakavalkadia oli kerätty koko poikien kymppivuotiseltä assu-uralta. Kymppiläiset ovat tietenkin tervetulleita ajamaan sarjaa myös kesällä 2013 ja ilmoittautumismaksu heille on pyöreät 0 euroa! Myös Hotelli Ellivuori halusi kiittää kymppiläisiä kuluneista vuosista ja lahjoitti heille lahjakortit.

Oman taulunsa kotiin viemiksi sai myös sarjasihteerimme Jyrki Lampela, jonka työ sarjan eteen ja sarjasääntöjen kehittämiseen on ollut korvaamatonta!

Ilta oli jälleen menestys ja paljon mukavia hetkiä jäi mieleen koko kesästä ja kauden päättäjäisistä. Kymppikesää on mukava muistella talvella takkatulen lämmössä! Ensi vuosi kääntää uuden kymppilukeman sarjalle ja kohti kaksikymppisiä lähdetään! Ensi kesän sarjailmoittautuminen aukeaa taas perinteisesti hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta.

Mukavaa talven odotusta!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.