Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Yleisten luokkien voittaja vuosimallia 2012 sai kylmän kylvyn

FUTURE CUP ASFALTTISPRINTSARJAN KAUSI 2012 ON OHITSE – yleisten luokkien voittaja vuosimallia 2012 sai kylmän kylvyn!

Syyskuun toisena viikonloppuna Levin upeissa maisemissa, aivan Levin keskustassa tunturin juuressa ajettiin, asfalttikesän viimeiset ja ratkaisevat Future Cup sarjan osakilpailut. Sää oli kuljettajien puolella ja maisemat sanoinkuvaamattoman kauniit. Levin keskustan kadut ja terassit täyttyivät innokkaalla sprintkansalla koko viikonlopun ajaksi.

Syyskuun 7. ja 8. päivä ajetussa Levin asfalttisprinteissä jaettiin podiumpaikat Future Cup sarjan juhlakaudelle 2012. Ennen Levin viikonloppua jokaisessa yleiskilpailussa kisa oli tiukkaa – usealla kuljettajalla oli mahdollisuus viedä voitto! Esimerkiksi junioreiden yleiskisassa kolme parasta ennen Leviä mahtuivat kaikki kolmen pisteen sisään! Kaikki oli siis ennen Leviä vielä avoinna!!

Mahtavan viikonlopun – molempina päivinä luokkavoittoon ajanut Isokyrön Kimmo Viero nappasi Starletillaan asfalttisarjan yleisten luokkien ensimmäisen sijan. Kylmää kyytiä takavetoisella kilpurillaan antanut edellisen vuoden hopeamitalisti sai kylmän kylvyn myös huoltoporukaltaan, kun palkintojen jaon jälkeen lauantaina Isokyrön mies vietiin hyytävän viileään tunturilampeen voittokylpyyn. Kauden 2012 yleisten luokkien toinen sija sarjassa meni luokassa 2 kilpailleelle Vesa Erkkilälle. Sarjan kolmanneksi ajoi Kemin mies Anssi Rytkönen Mitsubishillään.

Junioreiden yleiskilpailussa Future Cup sarjavoiton vei Harri Rutanen (luokka 5), toiselle sijalle nousi Aholan Toni (lk 8) ja sarja kolmas kaudella 2012 on Tohmon Tommi (lk 16). Harrille, Tonille ja Tommille asfalttisprintkausi sai mahtavaakin mahtavamman päätöksen - Sarjan kolme parasta junioria nappasivat kotiin viemisiksi Leviltä luokkiensa voitot ja vielä molemmilta päiviltä.

Future Cupissa ajetaan yleiskilpailua myös yhdistetyssä naisten, nuorten ja senioreiden luokissa. ”NaNuSen” yhdistetyssä sarjavoiton Levillä varmisti kaksivetosenioreissa kilpaileva Harri Hietala BMW M3:llaan. Harrin kanssa samalla autolla kilpaileva Kaisa Sistonen oli naisten luokan ehdoton kuningatar ja sijoittui NaNuSe luokkien jaetulle sijalle 4. NaNuSelaisissa Kaisan ja Harrin väliin sarjasijoituksissa kiilasivat nuorten luokan Riku Kankkunen ja luokassa 14 kilpaileva Matti Santti.

Huikean suosion saanut Future Cup sarjan joukkuekilpailu sai uuden voittajan kun viime vuonna kakkossijalle sijoittunut HSH Motorsport nappasi ykkössijan Pappa ja Pojat tiimin nenän edestä. HSH Motorsportin tiimissä kisasivat samaisella autolla Kaisa Sistonen ja Harri Hietala, sekä Toyota Starletilla kisaava Harri Rutanen.

Epävirallisessa, mutta silti huiman osallistujamäärän keränneessä, Sprinttikunkku pistekisassa tämän hetkisessä johdossa painelee edelleen nuorten luokan Koirikiven Tomi. Sprinttikunkku kisa toteutetaan yhteistyössä SM Rallisprintin kanssa, joten Sprinttikunkussa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua: SM Rallisprint Huittisissa ja Anjalankoskella.

Vuoden viimeisiä kisoja pääsee fiilistelemän myös televisiosta! Levin osakilpailukoosteet tulevat MTV3 Maxilla 21. ja 28.9. Lähetykset nähtävissä myös sarjan kotisivuilla heti television ensiesityksen jälkeen.

Takana on mahtava kymppijuhlavuosi! Kiitos kaikille kauden aikana kisojen ja sarjan parissa pyörineille! Vielä me nähdään – sillä Ellivuoren päättäjäisgaalaa kohden mennään jo vauhdilla! Hotellin valtaa sprinttiporukka taas 27.10. Huoneet ovat varattavissa. Muistakaa kysellä myös mökkimajoitusta, jos koko tiimi haluaa yhteisen majapaikan!
Varaukset suoraan hotellille.

Lauantai-illan illalliskortit ovat myös jo varattavissa, menu on aina ollut maittavaa. Tarkempi aikataulu varmentuu lähempänä juhlan ajankohtaa …


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.