Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Future asfalttisarja ensimmäisen kerran historiansa aikana Lapin ruskaan

Future asfalttisarja ensimmäisen kerran historiansa aikana Lapin ruskaan – kisa myös ON-THE-RADIO!!!!

Suomen rallisprinthuiput suuntaavat kohti Leviä syyskuun toisena viikonloppuna. Silloin – 7. ja 8.9. – ajetaan Future Cup asfalttisarjan kauden 2012 viimeinen osakilpailuviikonloppu! Levillä selviää ken nouseekaan korkeimmalle palkintopallille kauden päättäjäisissä Ellivuoressa?

Levin kisojen rata kiertää aivan Levin keskustassa ja lähtö sijaitsee Eturinteen juurelta. Eturinteen juurella sijaitsee myös kilpailun varikko (osoite Hissitie 13 – 15, paikalle opastus) – varikolle voi saapua jo torstaina. Etukäteen saapuvien tulee ottaa yhteyttä varikkopäällikköön: Mika Kangasperko 0400 650 234 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Rata on pinnaltaan kokonaan asfalttia. Kokonaispituudeltaan reitti on 2,5 kilometriä ja koostuu pyörätieosuuksista sekä maantieosuuksista. Matkalla on myös jalkakäytäväosuuksilla 3 jalankulkutunnelin läpiajoa.

Yleisön on helppo päästä katsomaan kisaa paikan päälle, sillä melkein joka suuntaan kun kääntyy, näkee kilpailun reitin ja kilpa-autot. Futuresarjassa varikko on yleisölle avoin, joten kannattaa piipahtaa katsomaan kuinka niitä autoja tauolla huolletaan ja mitä kuljettajat tekevät kun eivät ole ratin takana. Eikä sprintti ole mitään, jollei makkarakojulla vieraile – varikolta löytyvät myös ruokapisteet ja Cupin fanimyyntikoju!

Varikolla kannattaa olla tarkkana, sillä kisaan osallistuvat myös televisiosta tuttu Sami Sarjula sekä Miss Suomet Noora Hautakangas ja Satu Tuomisto. Satu ja Noorahan ajoivat Mitsun nelivedolla ensimmäisen kisansa jo Vanajanlinnan osakilpailuissa heinäkuussa. Noorasta kehkeytyi ihan vaarallinen kisaaja naisten luokkaan – molempina päivinä Noora päräytti suoraan naisten luokan sijalle 4 – heti Sistosen Kaisan, Keski-Korsun Annikan ja Sievisen Tiinan peesiin!!

SPRINTRADIO KISAN AJAN TAAJUUDELLA 107,3!! Liki koko radan kattavan äänentoiston lisäksi – kisakuuluttaja Markku Havian selostuksen kuulee myös radiosta taajuudelta 107,3. Lähetys alkaa hieman ennen ensimmäisen auton starttia ja tulee kuulumaan noin 5 kilometrin säteellä varikosta. Kannettavat radiot siis mukaan…

Levin kisojen Ilmoittautuminen on kovaa vauhtia käynnissä KITIssä. Ilmoittautuminen päättyy kuten muissakin osakilpailuissa, viikko ennen kisoja, sunnuntaina 2.9. klo 23:59.

!!!!JA MUISTATTEHAN SARJALAISET????
Kuten Ellivuoressa viime vuonna sovittiin – Levin kisoissa on sarjankisaajille tarjolla täydet sarjapisteet, vaikka osallistujia ei täyttä määrää luokkaan tulisikaan!! (Sarjasäännöt 2012, kohta ”PISTELASKU” 4.1)

Sarjan tämän hetkisen pistetilanteen löydät sarjan kotisivuilta. Tulevana viikonloppuna muuttuu (vai muuttuuko?) Future Cupin ja SM Rallisprintin yhteisen Sprinttikunkkukisan tilanne, kun ensimmäinen SM Rallisprintin sorakisa kisataan Leppävirralla! Leppävirran osakilpailusta tarkemmat infot ja ratakartan löydät SM sarjan omilta sivulta katsojat osiosta.


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.