Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Oulun kisaviikonloppu on takana ja Future Cupin sarjakärki pyörähti jälleen uusiksi

Oulun Jäälissä ajetut kisat olivat menestys niin osallistuja- kuin yleisömäärältään! Lauantai-illan loppukesäiseen ja lämpimään kisaan saapui mahtava määrä yleisöä – joka mutkassa riitti katsojia ihan sumaksi asti! Kilpailijoita radalle starttasi reilut 140!

Jäälin teollisuusalueelle rakennettu asfalttirata oli haastava ja vaativa. Lauantaina ja sunnuntaina ajettujen Oulun osakilpailujen jälkeen Naisten, Nuorten ja Senioreiden sarjajohtoon nousi Santin Matti. Ennen Oulua NaNuSelaisia johtanut nuorten luokan Koirikiven Tomi putosi sijalle 3. Sarjan nopein nainen, Sistosen Kaisa väkivahvalla Bemarillaan löytyy sijalta 5.

Junioreissa Tohmon Tommi putosi hetkellisesti kärkikahinoista, mutta ehkä Levillä taas noustaan? Junioriluokkien kärjessä Oulun jälkeen jatkaa edelleen luokassa 7 kisaava Salosen Tero.

Yleisen kärjessä tapahtui viikonlopun suurin muutos, kun koko kautta hallinnut Erkkilän Vesa humpsahti sijalle kaksi ja Vieron Kimmo mustalla Starletillaan pyyhälsi ohi!

Futuren huippusuositun joukkuekisan tulokset, koko sarjan sijoitukset ja pistemestaritaulukon löydät oheisten linkkien alta. Kurkkaa myös Sprinttikunkun tilanne, kun kolme SM Sprinttiä ja seitsemän Futuren kisaa ovat takana! Kuka onkaan johtosijalla? Seuraava Sprinttikunkkuun laskettava kisa ajetaan jo parin viikon päästä Leppävirralla. Vuorossa on SM Rallisprintin sorakisa. Leppävirran jälkeen suunnataankin sitten Futuresarjan kauden päätöskisoja kohden Leville! Levillä nähdään kuinka sarjasijoitukset ja pisteet jaetaankaan ja ketkä nousevat podiumille kauden päättäjäisissä Ellivuoressa!!

Oulun viikonlopun osakilpailukohtaiset tulokset löytyvät Oopswaren sivustolta.

Oulu on takana – Levi edessä! Sitä ennen kuitenkin katsellaan kisakoosteita Maikkarilta! MTV3 Maxilta tulee koosteet Oulun kisoista torstaina 30.8. ja 6.9. klo 20.30!! Televisio-ohjelmat tulevat näkymään myös sarjan kotisivuilla heti ensiesityksen jälkeen…


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.