Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

FUTURE CUP ASFALTTISARJAN TOISEKSI VIIMEINEN KISAVIIKONLOPPU OULUSSA 18. – 19.8.

Asfaltisprintsarjan kesä on jo yli puolen välin, kun sprintautot pakataan ja huoltoautot suunnataan kohti Oulua, sarjan kuudenteen ja seitsemänteen osakilpailuun. Perättäisinä päivinä 18. – 19.8. kisataan asfalttipinnalla kaksi rallisprinttiä samalla radalla uuden suur-Oulun alueella, Kiimingin kunnassa Jäälin teollisuusalueella. Jäälin teollisuusalue sijaitsee kymmenisen kilometriä Oulun keskustasta Kuusamon suuntaan.  

Kisaratana on keskinopea, monipuolinen 2,7 kilometriä pitkä asfalttipätkä. Lauantaina 18.8. ajetaan Oulun Automaalit Asfalttisprint ja sunnuntaina C-Track rallisprint samalla radalla. Kisakeskuksena ja varikkona toimii Dynotest Center DTC Oy:n ja K1-katsastajien piha-alue.  

Paikalle tulevalle yleisölle löytyy parkkitilaa Kuusamontien toiselta puolelta,josta pääsee turvallisesti radan varteen ja varikolle alikulkukäytävää pitkin.  

Pistejohdossa Oulun osakilpailuihin starttaa Noormarkun Urheiluautoilijoiden Toyota MR2-kuljettaja Vesa Erkkilä. Pohjois-Suomen kuljettajista Keminmaan Anssi Rytkönen on tiukasti mukana kärkitaistelussa. Tehokasta nelivetoista Mitsubishiä ohjastava rattitaituri pitää hallussaan jaettua kolmatta sijaa. 

Tervetuloa mukaan kun Suomen kovimmat ja nopeimmat rallisprintkuskit saapuvat Ouluun ensimmäisen kerran sarjan kymmenvuotisen historian aikana! 

ILMOITTAUTUMINEN MOLEMPIIN KISOIHIN PÄÄTTYY 12.08. klo 23:59.

TULE KATSASTAMAAN FUTURE SARJAN KILPAKALUSTOA JO ENNAKKOON!!!!SARJA JA AUTOJA ESILLÄ OULUSSA LIMINGANTULLIN PRISMAN PIHALLA LAUANTAINA 11.8 KLO 11-18 SEKÄ PERJANTAINA 17.8 KLO 12-18.


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.