Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

VANAJANLINNAN MAHTAVAT OSAKILPAILUT OVAT TAKANA

VANAJANLINNAN MAHTAVAT OSAKILPAILUT OVAT TAKANA – TUHATPÄINEN YLEISÖ SAI MOLEMPINA PÄIVINÄ TAKUUVARMAN SPRINTTIELÄMYKSEN!

Varikko heräili lauantaina yhtä upeaan päivään kuin perjantaina! Sprintgladiaattorit starttasivat kilpa-autonsa käyntiin klo 14.00 ja ensimmäinen kierros oli valmis alkamaan. Kisan aloittivat senioriluokat, nuoret ja naiset. Future Cupin yhdistetyssä naisten, nuorten ja senioreiden yleiskilpailussa johtosijalla jatkaa edelleen nuorten luokan Koirikiven Tomi. Tomilla on sarjassa takanaan yhtä vaille puhdas luokkavoittojen putki. Junioreiden yleiskilpailun kärjessä, nyt kun viisi osakilpailua on takana, on luokassa 7 ajava Salosen Tero. Yleisten luokkien yleiskilpailua johtaa Vanajanlinnan jälkeen edelleen Erkkilän Vesa. Niin Vesalla kuin Terolla on halussaan jokaisen sarjassa alkukautena ajetun osakilpailun luokkavoitto. Erkkilän Vesalla on taskussaan myös tämän hetkinen sarjan pistemestaruus. Vesalla on kilpa-autonsa kanssa hyvä meno päällä!

Futuren erittäin suositussa joukkuekilpailussa kärki pysyi viikonlopun ajan muuttumattomana. Johdossa yksivaltiaan elkein, muilta karkuun painelee, Kaisa Sistosen, Harri Hietalan ja Harri Rutasen HSH-Motorsport.

Kaikkiaan sarjatilanteen, pistemestarien kärjen ja joukkuekisan sijoitukset löydät sarjan kotisivuilta. Osakilpailukohtaiset tulokset löytyvät Oopswaren sivustolta.

Sarjan neljäs ja viides kisa on takana. Katse on jo pikkuhiljaa seuraavissa Oulun kisoissa. Mutta sitä ennen kannattaa vielä kääntää MTV3 Max auki 9.8. ja 16.8. kellon lyömällä 20.30. Luvassa on koostetta Vanajanlinnan kisoista! Televisiossa voi nähdä jopa vilauksen julkkissprinttäisten, Satu Tuomiston ja Noora Hautakankaan menosta. Noorallahan ajo sujui vallan vauhdikkaasti – aivan palkintosijoille asti, molempina päivinä. Ja ei hätää, jos Max ei kanavavalikoimaan kuulu, ilmestyvät televisiolähetykset myös sarjan kotisivuille heti television ensiesityksen jälkeen.

Oulua kohden!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.