Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

VANAJANLINNA KISA #1 JA #2: perjantaina viivalla 126 kisajaa

Future Cupin Vanajanlinnan osakilpailujen ilmoittautuminen on päättynyt ja perjantain kisaan starttaa viivalle 126 asfaltin gladiaattoria! Kesätauko on lopuillaan - kuinka asfalttimiehet ovat kesän viettäneet?

Yleisten luokkien sarjasijoituksessa toisena olevalta Vieron Kimmolta kyseltiin alkuviikosta, millä eväillä Isokyrön mies lähtee Cupin ykköspaikkaa pitävän Erkkilän Vesan johtoa kuromaan umpeen?

- Starletti on maanantaina pistetty kärryyn ja tiistaina olisi tarkoitus lähteä hieman testailemaan. Huoltoautoon on uusia työkaluja ja varusteita ostettu ja paljon! Nyt tekee vaikka koko koneen yön aikana: on kardaanit, iskarit, tolpat, vaihdelaatikko, moottorin osia kopallinen… Nyt pärjätään! Mutta tietenkin nyt kun kaikkeen on varauduttu, niin mitään ei tarvita!

Kimmolla tuntuu auto ja huolto olevan jo valmiina Vanajaan, mutta entä miehen oma kunto? Onko Isokyrön mies lähtenyt kanssakilpailijoiden tapaan kovalle kuntodieetille?

- Kyllä se niin meni, että kesäloma toimi: ei ole paino pudonnut – kun on pitänyt hieman grillailla ja huolehtia nesteytyksestä! Mutta kyllä se Starletti viivalta lähtee. Totesi Kimmo.

Keltaisella Coltiaisella kilpaileva Kosusen Mika kaipaili alkuviikosta kovasti asfalttitesti pätkää. Onko autoon kesätauon aikana tehty muutoksia, joita vielä viime metreillä testataan?

- Keväällä Juuso Pykälistö testasi Coltiaista Vauhdin Maailma -lehden testissä. Juuson innostuttua menopelistä kovasti, ollaan ihan Juuson kanssa lähdössä kokeilemaan autoa uudelleen vielä tässä ennen Vanajanlinnan kisoja. Tarkoituksena on hieman testata ja saada vinkkiä, miten erinomaista ajopeliä voisi vielä hieman hioa.

Mikan keltaisen Coltiaisen, Kimmon mustanpuhuvan Starletin ja yli sata muuta näet tositoimissa Vanajanlinnan osakilpailuissa 27. ja 28. heinäkuuta. Future Cup sarjan kotisivuille on päivitetty ”Katsojat” välilehdelle messevä infopaketti Vanajanlinnan kisoista. Infoa löytyy mm. pysäköintipaikoista, oheisohjelmasta ja tietenkin, missä kohtaa rataa ovat ne parhaimmat katselupaikat ja sprinttimakkaran myyntikojut. Käy tutustumassa sivuihin – Vanajanlinnassa nähdään!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.