Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

SPRINTTIKILPURIT MURAHTAVAT VANAJANLINNASSA KÄYNTIIN 27. – 28.7.

Kesätauko kuluu vauhdilla kohti loppuaan – sprinttiautot on laskettu pukeiltaan alas, huoltoautoja pakkaillaan ja kuskien kesäkuntoilut on takana! Ladys and Gentlemen – is time to start your engines! Sillä Vanajanlinnassa pärähtää aivan kohta!

Vanajanlinnan osakilpailujen ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa! Mukaan viivalle on jo ilmoittautunut sarjan tämän hetkisessä yleisien luokkien johdossa oleva Noormarkun Erkkilän Vesa. Häntä haastamaan lähtee sarjassa toisella sijalla oleva Isokyrön Kimmo Viero. Mukana Vanjanlinnan kisoissa on myös junnuluokkien tämän hetken ykkönen, Tero Salonen.

Perjantaina 27.7. meiningit alkavat klo 16.00 – ensimmäinen auto starttaa radalle klo 17.00. Paikalla kannattaa olla jo hyvissä ajoin, sillä Vanajanlinnalle johtava tie on suljettu viikonlopun aikana osan päivää – niin perjantaina kuin lauantaina! Rata jolla ajetaan, on täysin asfalttipinnoitettu ja pituudeltaan 2,4 kilometriä. Sisäänpääsylipun hinta on 10 euroa ja alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomaan kisaa ilmaiseksi. Paikalla yleisöä viihdyttämässä myös Road Racing kuljettaja Mika Kallio tiimeineen, joka tarjoilee näytösajoja kisojen tauolla.

Perjantai-iltana Vanajanlinnassa on luvassa Rallibileet, joihin on vapaa pääsy! Bileet alkavat klo 21.00. Lauantai kisapäivän ohjelma alkaa klo 13.00 ja ensimmäinen auto painaa kaasun pohjaan klo 14.00.

HUOMIO! KILPAILUN AIKANA AUTOLLA ALUEELLE SAAPUMINEN TAPAHTUU HARVIALANTIEN KAUTTA!

MOLEMPIEN KISOJEN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY KITIssä SUNNUNTAIYÖNÄ 22.7. klo 23:59!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.