Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Tulevana viikonloppuna sunnataan Seinäjoelle

TULEVANA VIIKONLOPPUNA ASFALTTISPRINT VALTAA SEINÄJOEN!!!

Future Cup Asfalttisarja saapuu Seinäjoelle, Roveksen teollisuusalueelle tulevana viikonloppuna. Seinäjoelle ajetaan Asfalttisarjan toinen ja kolmas osakilpailu: ensimmäinen kisapäivä koittaa lauantaina 5.5.alkaen kello 14.00 ja toinen kisa starttaa sunnuntaina klo 12.00. Kuljettajia viivalle tulee starttaamaan mahtavat 118! Lauantai-illalla vietetään varikon alueella niitä virallisia kesäsprinttien aloitusjuhlia: Varikkobileet bändeineen ja oheistoimintoineen alkavat lauantaina noin kello 20.00 palkintojenjaolla ja jatkuvat aina yöhön saakka!!!

Katsojainfot ja ratakartta Seinäjoen osakilpailuista löytyvät sarjamme kotisivuilta, katsojat osiosta. Kisainfoa löytyy myös Epuan omilta kotisivuilta.

Viikonloppuna nähdään kuinka Raaseporissa yleisten voiton vienyt Mäki-Ikolan Hannu taittaa autoaan Seinäjoella ja kuinka kääntyilee junioreiden yleiskisan voittajan, Kalliokosken Teuvon, Skoda Octavia WRC Roveksen shikaaneissa? Saako Naisten, nuorten ja senioreiden yhdistetty uuden voittajan vai siivittääkö Tasangon Karin luottoratsu, Mitsubishin Evo 9 miehen jälleen voittoon? Mukana viivalla sarjan voittokamppailuissa myös EPUAN omat miehet, Jyrki Korpi ja Tomi Kankaanpää!

VARIKOLLA TAVATAAN!!!

!! JOS PAIKAN PÄÄLLE EI PÄÄSE KATSOMAAN HUIMIA AJOSUORITUKSIA - KLIKKAA ITSESI SUORAAN KISATUNNELMAAN… SEINÄJOEN OSAKILPAILUSTA TULEE LÄHETYS LIVENÄ. KUVAA TULEE NIIN RADALTA KUIN RADANVARRESTA - HAASTATTELUJEN KERA. MONIKAMERALÄHETYS ALKAA MOLEMPINA PÄIVINÄ VARTIN ENNEN ENSIMMÄISEN AUTON STARTTIA!!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.