Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Future Cup sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettu

Future Cup sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettu – seuraava siintää jo horisontissa!

Mahtavasti kulunut ensimmäinen osakilpailupäivä Raaseporissa on takana ja tiukka kilvan ajo sarjan herruudesta on alkanut! Palkintojen jaossa nähtiin paljon uusia voittajia ja kuohujuoman ruiskuttelijoita! Paikanpäälle Horsbäkciin saapui tuhatmäärin katselijoita ja aurinko helli sprinttikansaa! Pari tuhatta katsojaa seurasi myös livelähetystä kotisohviltaan. Livekuvaa kisasta on tulossa jälleen Seinäjoelta…

Future sarjan Yleisten luokkien johdossa Raaseporin jälkeen tasapisteillä keikkuvat: Erkkilän Vesa (lk 2), Mäki-Ikolan Hannu (lk 4) ja Vieron Kimmo (lk 15). Junioreiden yleiskilpailua hallitsevat: Seppälän Jori (lk 5), Kalliokosken Teri (lk 8) ja Salosen Tero (lk 7). Naisten, nuorten ja senioreiden johdossa tasapisteillä ensimmäisen kisan jälkeen ovat: Koirikiven Tomi (lk 9), Sistosen Kaisa (lk 11), Hietalan Harri (lk 13) ja Tasangon Kari (lk 14). Seuraava kisa koittaa jo tulevana viikonloppuna Seinäjoella. Lauantaina 5.5. klo 14.00 starttaa EPUA Rallisprint päivä 1. Meno jatkuu iltamyöhään varikkobileiden merkeissä! Varaa siis koko päivä – menoa tulee riittämään!!! Sunnuntaina kisat jatkuvat EPUA Rallisprint 2:lla! Sunnuntain jälkeen on asfalttisarjan pistetilanne jo aivan toinen ja eroa kuljettajien välille on tullut!

Suuren suosion saaneen joukkuekisan kärjessä ensimmäisen osakilpailun jälkeen on HSH Motorsport – jäseninään Sistosen Kaisa, Hietalan Harri ja Rutasen Harri. Parin pisteen päässä HSH Motorsportin joukkueesta tulee MR – Kolmoset (Jori Seppälä, Tomi Koirikivi ja Mikael Vuotari) Toyotoillaan!

SM Rallisprintin ja Future Cupin yhteisen Sprinttikunkkukisan kärki pyörähti ensimmäisen asfalttisarjan kisan jälkeen uusiksi! ”Kunkkumittelön” pistejohtoon Lamminsivun Jarin ohitse kiilasi Seppälän Jori. Kolmantena kisassa on Koirikiven Tomi. Kokonaisuudessaan sarjan pistetilanne löytyy Future Cup sarjan kotisivuilta! Tsekkaa sivuiltamme kuinka suosikkisi sijoittui. Raaseporin osakilpailun tulokset kokonaisuudessaan on nähtävillä MUT Tulospalvelun sivuilla.

Seinäjoella seuraavaksi!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.