Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

ASFALTTISARJA STARTTAA KYMPPIKESÄÄN RAASEPORISTA

ASFALTTISARJA STARTTAA KYMPPIKESÄÄN MAHTAVASTI – 132 autoa viivalle Raaseporiin!!

Future Cup sarjan ensimmäisen osakilpailun ilmoittautuminen päättyi sunnuntaina. Raaseporin rallisprint keräsi jälleen huiman osallistujamäärän – 132 kilpailijaa! Lähtöluettelossa on ilahduttava määrä uusia nimiä starttaamassa asfalttisarjan kesään! Luokissa on paljon lähtijöitä ja kilpailu tulee olemaan kova! Etenkin nelivetoja nähdään radalla paljon – pauketta ja rätinää ei tule puuttumaan! Tämän mahtavan asfalttigladiaattorijoukon voimin startataan kesään 29.4. Raaseporin (Tammisaari) Horsbäckissä. Rata on tuttu viime vuosilta – hieman lisäpituutta saaneena. Ensimmäinen auto starttaa radalle kello 12! Lisätietoja katsojille löytyy sarjan kotisivuilta, katsojainfo osiosta!

Kilpailijoille lisätään infoa Raaseporin osakilpailusta KITI:in kuluvalla viikolla. Aikaisempien vuosien tapaan, varikolle voi saapua jo lauantaina – varikolla on myös vartiointi!

Sunnuntain kisapäivänä Cupin sarjavaatteet on saatavilla kilpailutoimiston vierestä paitateltasta… Myös Cupin maskotti vierailee paikan päällä!

Jos paikalle ei jostain syystä pääse, ei kisatunnelmasta jää paitsi, sillä Raaseporin osakilpailu lähetetään suorana lähetyksenä netin kautta. Kameroita radan varteen tulee 4! Lisätietoja ja lähetysajat ilmestyvät Cupin kotisivuille loppuviikosta!

Kotimaan Matkailumessuilla suoritetussa arvonnassa, koko perheen sisäänpääsy kausikortit kaikkiin kauden kisoihin menivät: Saarijärvelle, Valkeakoskelle ja Lappeenrantaan! Paljon onnea voittajille – kisoissa nähdään!!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.