Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

PÖRINÄÄ MATKAMESSUILLA MENNÄ VIIKONLOPPUNA

Menneen viikonlopun Kotimaan Matkailumessut Tampereella sujuivat mainiosti! Messuvieraita liikkeellä oli noin 26 000 ja tarjonta vaihtoehtoja matkailulle löytyi aina Lapin tuntureista Ahvenanmaan saaristoon! Muita autourheilusarjoja messuilla ei ollut, joten osastomme sai jakamattoman huomion autourheilun ystäviltä – lapsista aikuisiin!! Osastomme ehdottomasti kuvatuin kasvo tänä vuonna oli ilman muuta Cuppikettu – sarjamme maskotti!

Maskotin nimikilpailu sai huiman suosion ja Cupin lahjomaton raati käy ehdotukset lävitse tulevalla viikolla. Satojen ehdotusten joukosta valitaan se paras ja vauhdikkain nimi! Cuppikettu sai ihailua niin lapsilta kuin aikuisilta – karkit maistuivat ja maskotti sai kaikki hyvälle tuulelle! Kerkesipä kettu välillä tanssittamaan yleisöäkin… Osastomme Mitsubishi Evo 8, Noora Hautakankaan ja Satu Tuomiston kesän 2012 ajopeli, oli etenkin pienten messukävijöiden mieleen. Autoon oli välillä suorastaan jonoa – halu päästä istumaan ihan oikeaan ralliautoon oli suuri! Paljon uteliaisuutta sarjaa kohtaan löytyi ja uusia tuttavia saatiin! Varikolla nähdään!!

Muistakaa lukaista Future Cup sarjan liite viimeisimmän Vauhdin Maailman välistä! Haastattelussa paljon tuttuja kymmenvuotisen historian ajalta!!! Raaseporissa, Laattakeisarit Rallisprintissä, nähdään 29.4!!! Ilmoittautuminen KITIssä päättyy tuttuun tapaan viikko ennen kisoja!

KILPAILIJAT HUOMIO! JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN SARJAAN ON MAHDOLLISTA SARJASÄÄNTÖJEN MUKAISESTI! JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET SUORAAN SARJAORGANISAATIOLLE!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.