Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Asfalttisarjan superviikonloppu koittaa Isokyrössä 27. ja 28.8

Isokyrössä pärähtää elokuun viimeisenä viikonloppuna, kun asfalttihirmut ottavat mittaa toisistaan Lähetti Kytönen Asfalttisprinteissä. Viikonloppuna ratkeaa kenestä leivotaan Future Cupin mestari ja kuka nousee Ellivuoren palkintogaalassa korkeimmalle korokkeelle, maineeseen ja kunniaan!

Isokyrön kisaviikonloppu on entuudestaan tuttu. Samaisella kaupunkiradalla ratkaistiin asfalttisarjan herruus myös viime vuonna! Lauantaina 27.8. ensimmäinen auto starttaa radalle klo 14.00 ja sunnuntaina lähtöviiva korkataan klo 11.00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä varikkoalue on yleisölle avoin. Ennen startteja ja tauolla on hyvää aikaa seurata tiimien toimintaa ja kurkistaa mitä kuljettajat puuhaavat ajosuoristusten välillä… Lisätietoja katsojille löytyy Future Cupin kotisivuilta katsojainfosta.

Viimeistä kisaviikonloppua odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa tämän hetkinen pistetilanne: kuka ja ketkä ovat vielä vallankahvassa kiinni! Ja kenestä voikaan tulla se viikonlopun yllättäjä, musta hevonen! Pistetilanne, kun 5/7 osakilpailusta on ajettu, löytyy Future Cupin kotisivuilta…

Jos et päässyt paikan päälle edellisiin Cupin kisoihin, Ikaalinen-Parkano viikonloppuna, niin televisio-lähetys kisoista tulee ulos MTV3 Maxilta perjantaina 19.8. klo 20.00 alkaen. Uusinnat lähetyksistä tulevat samaiselta kanavalta heti lauantaina 20.8. alkaen klo 9.45. Televisio koosteet ladataan näkymään kokonaisuudessaan myös Future Cupin kotisivuilla mahdollisimman pian televisiolähetysten jälkeen.

KILPAILIJAT!!! Ilmoittautuminen molempiin osakilpailuihin sulkeutuu sunnuntaina 21.8. klo 23:59!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.