Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Ikaalinen-Parkano akselilla jyrähtää elokuun ensimmäisenä viikonloppuna!

Asfalttisprint sarja, Future Cup, palaa kesätauon jälkeen kuumempana ja vauhdikkaampana kuin koskaan. Lauantaina 6.8. ajetaan Ikaalisten keskustassa Franginkari Rallisprint ja sunnuntaina 7.8. Parkanossa Fixus Rallisprint.

Ikaalisten rata tulee olemaan 3,2 kilometriä pitkä katurata ja mukailee viime vuonna ajettua reittiä. Varikkoalueena toimii Ikaalisten Urheilukenttä, Pirkantiellä. Varikko aukeaa klo 8.00

Ikaalisten keskustassa on hurjaa menoa luvassa koko lauantaipäivän. Ensimmäinen auto starttaa radalle kello 15.00. Asfalttigladiaattoreiden ensimmäisen kierroksen jälkeen tauolla tapahtuu: Näytösajoja on luvassa ihan peräperään: crosskart ja Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen, FMX ja Jussi Seljas (säävaraus), Drifting ja Tuomas Yli-Knuuttila… Ja tässä vasta alkua lauantain menosta! Innokkaimmille sprintfaneille suodaan mahdollisuus nähdä koko kilparata ja Ikaalisten Kaupunki yläilmoista: Pykälistön Juuso lennättää yleisöä helikopterilla hintaan 50 €/hlö (säävaraus).

Ruokatarjoilua kisa-alueelta löytyy jokaiseen makuun! Alueelle on tulossa myös Vanajanlinna Cateringin rekka, josta voi varata ruuat etukäteen. Ruokatarjoilu alkaen klo 14.00 ja hintaan 45€ per henkilö. Tiedustelut ja varaukset suoraan kisajärjestäjälle, lisätietoja katsojainfon alla.

Onhan Future Cupin T-paita hankittu jo kaudelle 2011 – sillä kaikki joilla on vuoden 2011 Cupin paita päällä Ikaalisten kisaan tullessa, pääsevät alueelle puoleen hintaan, 5€ per nenä. Cupin Paitakauppa sarjan kotisivuilla palvelee 24h. Paitakauppamme aukeaa myös kisa-alueelle!

Jos Ikaalinen-Parkano akselille on vielä pulaa majapaikasta, niin virallinen kisamajoittaja on Ikaalisten Kylpylä: 95€/yö kahden henkilön huoneessa, varatessa muista mainita "futuresprint". Huonehintaan kuuluu aamiaiset, allasosaston käyttö ja vapaa pääsy tanssiravintolaan. Varaukset numeroon 03 – 451 2100. Lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi kilpailijoilla on mahdollisuus saapua Parkanon varikolle suoraan Ikaalisista, myös yöpyminen varikolla on sallittua. Lauantaina Parkanon varikolle saapuvia pyydetään ottamaan yhteys suoraan osakilpailujärjestäjään.

HUOMIO KILPAILIJAT! Jos Ikaalisten kisan jälkeen käy niin, että kilpa-auto tarvitsee pikaista huoltoa ja paikkausta… On Parkanon kisajärjestäjä järjestänyt auton korjausta tarvitseville lämpimän hallipaikan, joka sijaitsee vain 50metrin päässä Parkanon varikosta. Hallista löytyy kaikki korjaukseen tarvittavat välineet, mm. kaksi nosturipaikkaa, lähes kaikenmoiset työkalut, hitsausmahdollisuus, rengastyöt, yms, yms… Asian tiimoilta, apua tarvitsevien tulee ottaa yhteys suoraan Leppihalmeen Pekkaan!

Sunnuntaina 7.8. koittaa viides Future Cupin kauden 2011 kisoista, Parkanon Fixus Rallisprint. Ensimmäinen auto iskee kaasun pohjaan klo 12.00 Pahkalan teollisuusalueella. Paikalle katsomaan tuleville katsojille löytyy mahtava infopaketti osakilpailujärjestäjän kotisivuilta sekä Future Cupin sivuilta katsojainfosta. Paikan päälle kannattaa tulla jo ajoissa, sillä rallisprintin huoltovarikko on yleisölle avoin. Varikolla on oiva mahdollisuus nähdä huollon porukka työssään, kuskit tauolla tankkaamassa ja tavata kisatyttömme Satu Tuomisto. Satu viettää koko viikonlopun rallisprintin merkeissä, joten jos lauantaina Ikaalisissa Sadun missaa, asian voi korjata sunnuntaina Parkanossa. Myös Juuso Pykälistö helikoptereineen siirtyy Ikaalisista suoraan sunnuntaiksi Parkanoon (säävaraus).

HUOMIO KILPAILIJAT! ILMOITTAUTUMINEN MOLEMPIIN KISOIHIN PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 31.07. klo 23:59.

Elokuun ensimmäisellä viikonlopulla nähdään!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.