Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Future Cup Seinäjoki-Kokkola akselilla

Toukokuun puolessa välissä asfalttisarjan karavaani kerääntyy Länsi-Suomeen, Seinäjoki-Kokkola suunnalle. 14. ja 15.5. ajetaan Future Cup sarjan toinen ja kolmas osakilpailu. Ilmoittautuminen molempiin kilpailuihin on käynnissä KIT:ssä ja ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 8.5. klo 23.59.

Ensimmäinen viikonlopun kisoista, EPUA Asfalttisprint, ajetaan lauantaina Seinäjoella, Roveksen teollisuusalueella. Ensimmäinen auto iskee kaasun pohjaan kello 14.00. Alueelle rakennetaan myös VIP-katsomo, josta on upeat näkymät radalle! Kovan kysynnän vuoksi, muista varata VIP-paikkasi ajoissa! VIP-alue on oivallinen tilaisuus tulla kaveriporukalla tai yhteistyökumppanien kanssa seuramaan kisaa radan parhaalle paikalle, istumakatsomoon! Kisasta ja VIP:stä lisätietoja EPUA:n omilta kotisivuilta ja Future Cupin kotisivuilta. EPUA:n sivuilla vieraillessasi muista tsekata myös radan esittelyvideo, jonka kisajärjestäjät ovat sivuilleen kuvanneet.

Seinäjoen osakilpailu on Future sarjan kalenterissa uusi, joten paikalle kannattaa tulla kokemaan ainutlaatuinen tunnelma!

Sunnuntaina sitten suunnataan Kokkolaan. Jo perinteiseksi käynyt Kokkolan osakilpailu on tänäkin vuonna kalenterissa, omalla paikallaan, toukokuussa. Kokkolan Jänismaan teollisuusalueella ensimmäinen auto on radalla klo 12.00. Kokkolan osakilpailussa on mukana myös historic autot, jotka kisaavat paremmuudestaan neljässä eri luokassa.


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.