Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Asfaltti polttaa 2011 – mitä, missä, milloin

Tule mukaan kisaamaan asfaltin herruudesta, Suomen kuumimpaan sarjaan! Luvassa mahtavia osakilpailuja ympäri Suomen maan, kesän upeimmilla radoilla! Sarjan ilmoittautuminen on auki sarjan kotisivuilla, www.futurecup.fi. Ilmoittautua voi aina maaliskuun loppuun asti.

Viime vuonna kevät oli jo pitkällä ja leskenlehdet kukkivat kun koneet käynnistettiin Future sarjan kauden ensimmäiseen kisaan Raaseporissa. Raaseporin osakilpailu oli mahtava startti viime kaudelle ja sieltä aloitetaan tänäkin vuonna! Raaseporin VNB Auto Sprint kerää asfalttisarjan kilpa-autot ensimmäiseen kisaan pääsiäisviikonlopun sunnuntaina 24.4. Kilpailurata sijaitsee viimevuotiseen tapaan samaisella Horsbäckin teollisuusalueella, Tammisaaressa. Viime vuonna VNB Auto Sprint keräsi ylivoimaisesti eniten kilpailijoita kauden 2010 osakilpailuista! Tänä vuonna pistetään vielä paremmaksi!

Future sarjan seuraavat kisat koittavat toukokuun puolessa välissä, akselilla Seinäjoki-Kokkola. Seinäjoen asfalttisprint ajetaan lauantaina 14.5. ja Kokkola heti perään sunnuntaina 15.5. Seinäjoen osakilpailu on tullut uutena Future sarjan kisakalenteriin, joten mukana kannattaa ilman muuta olla! Sunnuntain Kokkolan kisa on vakiinnuttanut paikkansa sarjan toukokuun kisakalenterissa! Kokkolassa kisapäivänä on aina paistanut aurinko – ja samaa on tilattu myös tälle vuodelle! Seinäjoen ja Kokkolan jälkeen koittaa sarjan keskikesän tauko ja menoa jatketaan elokuussa Ikaalisista.

Ikaalisten viime vuoden osakilpailu äänestettiin kilpailijoiden ja huollon keskuudessa vuoden parhaaksi Future sarjan kisaksi. Kilpailurata kulki aivan kaupungin keskustassa ja samoilla suunnitelmilla mennään myös kaudella 2011. Puitteet Ikaalisissa olivat aivan mahtavat ja katsojia kisassa oli eniten koko viime kauden kisoista! Ikaalisten tämän vuoden osakilpailu ajetaan lauantaina 6.8. Ikaalisten kisaparina ajetaan Parkano, heti sunnuntaina 7.8. Parkanon asfalttikilpailu on toinen uutuuskisa Future sarjan kalenterissa. Menoa ja meininkiä ei tule Ikaalinen-Parkano viikonlopusta puuttumaan!

Sarjan päätöskisat ajetaan viimevuotiseen tapaan Isonkyrön tuplakisa viikonloppuna. Elokuun 27. Ja 28. asfalttisarjan karavaani kokoontuu Isokyröön ajamaan viimeiset sarjan kisat ja ratkaisemaan kuka sen asfaltin herruuden ja voiton vie! Isokyrössä lauantain kisan jälkeen vietetään ilta tanssien, sillä sunnuntaipäivän kisa ajetaan samalla radalla lauantain kisan kanssa, aivan Isokyrön keskustassa.

Tulevan kesän kuivia asfaltteja odotellessa voi fiilistellä viime kauden kuvilla ja kisavideoilla. Viime kauden televisiolähetykset ja kuvat löydät sarjan kotisivuilta.


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.