Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Future asfalttisprint kauden päättäjäiset Ellivuoressa

Future asfalttisprint kauden päättäjäiset Ellivuoressa 30.10.2010

Future Rallisprint kausi 2010 niputettiin kokoon, risuin ja ruusuin, Sastamalan Hotelli Ellivuoressa 30.10.2010. Päivä aloiteltiin klo 14.30 palaverilla, jossa sarjan koordinaattorin Kari Tasangon johdolla käytiin läpi kokemuksia ja terveisiä vuodelta 2010. Käytiin läpi ensi vuoden kisa-aikataulu sekä tutustuttiin uudistuksiin kaudelle 2011.

Hienona uutuutena ensi kauteen Future Rallisprintsarja on saanut Cup arvon. Ensi vuonna sarjassa kilpaillaan Future Cup nimikkeen alla! Myös yhteistyö rallisprint lajeissa lisääntyy, mm. uudella palkintosarjalla, jossa kilpailijoille lasketaan pisteitä molemmista sarjoista! SM-Rallisprintin ja Future Cupin pisteet lasketaan jokaisesta lähdöstä yhteen ja eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa odottaa palkinto kauden 2011 lopussa. Kaudella 2011 Future Cupissa ajetaan yksi kilpailu enemmän kuin kaudella 2010, eli kisoja tulee olemaan 7 – kisaviikonloppuja 4.

Palaverin osallistujamäärä oli reilut 80 henkilöä. Paikalla oli osallistujia sarjan ajajista, huoltoporukkaan ja osakilpailu järjestäjiin. Tilaisuudessa äänestettiin myös kauden 2010 paras kisa ja kunniamaininta vuoden kilpailusta meni Ikaalisiin, Franginkari Ralllisprintille, 79%:n ääniosuudella kaikista annetuista äänistä! Onnea Ikaalisiin! Tilaisuus oli vapaa myös sanaltaan, joten palautetta saatiin ja kerättiin kasaan tulevaisuutta silmällä pitäen. Kiitos siitä kaikille osallistujille.

Hotellista huoneen varanneille sprinttiläisille olivat hotellin saunat ja allasosasto käytössä varhaisesta iltapäivästä asti. Iltagaala alakerran yökerhossa alkoi ruokailulla klo 20.00 ja jatkui palkintojenjaolla.

Future Rallisprint sarjassa palkittiin valokuvin ja pokaalein kauden kovimmat kuskit yleisten luokkien yleiskilpailussa, junioreissa sekä yhditetyssä naisten, nuorten ja senioreiden sarjassa. Ykkössijan yleisessä vei Jukka-Pekka Ollikainen, Toyota MR2:lla, Junioreiden voitto meni Haaralan Kaille, BMW M3, ja NaNuSe-sarjan voiton vei Hallian Keijo, Mitsubishi Lancerilla. Kauden joukkuekilpailussa eniten pisteitä vei HSH-Motorsportin joukkue: Kaisa Sistonen, Harri Hietala ja Kai Haarala. Luokittain palkittiin kauden 2010 ansioituneimmat kuskit lahjakortein ja rahapalkinnoin.  Kauden 2010 Pistemestariksi nousi Jari-Matti Tiilikka. Palkinnoksi hän sai ilmaisen osallistumisen Future Cup sarjaan kaudelle 2011! Iltagaalassa palkittiin myös vuoden nuori Future sprint tulokas: Mikael Vuotari. Palkintotilaisuuden lopuksi, täytenä yllätyksenä, kilpailijat palkitsivat Future sarjan sarjaorganisaation, Kari Tasangon ja Jyrki Lampelan, kiitoksena hyvästä autourheilusarjan järjestämisestä.

Oikein isot onnittelut kaikille! Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen uusin kujein! Kiitos kaikille paikalla olleille!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.