Kymmenia tuhansia hevosvoimia, aurinkoa, tunnelmaa - Suomen kesä ja Future Cup

Tykkimäen moottorirata on valloitettu ja pistetilanne päivitetty

Ikaalisten kisan jälkeen huoltoautot, huoltomiehet, kilpa-autot ja kuskit löytyivät Kouvolasta Tykkimäen moottoriradalta. 8.8. sunnuntaina päivä valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Future sarjan neljänteen osakilpailuun, Tekniset Konepiste Rallisprintiin, moottoriradan hiekkakentälle autokuntia saapui kaikkiaan 105.

Yleisten luokkien yleiskilpailussa nähdään mielenkiintoista taistelua, kun vuorostaan voiton vei Hallian Tomi, Koskelon Erkin nenän edestä. Hallian Tomin aika oli 1.46,98, josta toiseksi tullut Koskelon Erkki jäi 0,48s. Kolmas Tykkimäen radalla oli, eilisen Ikaalisten sprintin neljäs, Mäki-Ikolan Hannu ajalla 1.47,48. Mäki-Ikolan toinen sijakaan Kouvolassa ei ollut kaukana. Erkillä ja Hannulla oli eroa ajoissaan vain 0,02s.

Junioreiden yleiskilpailun kärkikolmikko Kouvolassa oli täysin identtinen Ikaalisten lauantain kisan kanssa. Voittajaksi ajoi luokan 9 Kai Haarala ajalla 1.53,72, toisena junioreissa oli Kari Peura (lk 10), ajalla 1.55,23 ja kolmas Markus Siuvatti (lk 10), voittajalle jääneenä 1,73s.

Naisten luokan (lk 6) voitto meni jo kolme peräkkäistä voitto ottaneelle Sistosen Kaisalle, ajalla 2.01,29. Naisten luokan toinen oli Jaana Hämäläinen. Nuorissa (lk 11) voitto meni jälleen Vuotarin Mikaelille. Mikaelin aika 1.54,53. Nuorten toinen oli Santeri Fält ja kolmas Jori Seppälä. Senioreiden (lk:t 12 ja 13) nopein oli Hallian Keijo, ajalla 1.51,80. Senioreiden toinen oli Hietalan Harri ja kolmas Hokkasen Paavo. Kaikkien kilpailijoiden ajat ja tulokset ovat nähtävissä Oopswaren kotisivuilla.

Future Rallisprint sarjan henkilökohtaisissa pistemestaruuksissa neljän osakilpailun jälkeen johtotilalla on Jukka-Pekka Ollikainen (lk 3), kahden pisteen erolla toisena olevaan Jari Lamminsivuun (lk 14). Pari vuotta sitten aloitetussa joukkuekilpailussa johtotilaa hallitsee HSH-Motorsport 229 pisteellä! HSH-Motorsportin edustajina ajavat Kaisa Sistonen (lk 6), Harri Hietala (lk 12) ja Kai Haarala (lk 9). Toisena joukkueissa on Hallia Team 205 pisteellä ja kolmantena Team Franginkari.

Kouvolan kisakooste tulee televisiosta MTV3Max kanavalta torstai 26.8. klo 21:30. Lähetys näkyy myös nettisivuillamme television ensiesityksen jälkeen.

Vielä on kautta jäljellä. Isokyrössä nähdään elokuun lopulla!


© 2021 Future Cup & Rakennus Future Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.